Bose

Bose wireless earbuds QuietComfort Earbuds, black

Tootekood:
831262-0010
Maailm tagaplaanil, muusika esiplaanil
Parem heli algab parema vaikusega. Seetõttu on QuietComfort EarBuds loodud läbimurdeliste akustiliste uuenduste ja maailma kõige tõhusama mürasummutusega.

Koos loovad need kirka, selge heli ja rikkaliku, sügava bassi virtuaalse vaikuse kohal - nii saad kuulda detaile, mis tavaliselt kaduma lähevad, näiteks laulja, kes hingab sõnade vahel, või õrnad sõrmenipsud sügaval publikus.

Maailma kõige tõhusam mürasummutus
QuietComfort® Earbuds kasutab kombinatsiooni aktiivsest ja passiivsest mürasummutusest, et võimaldada kõige efektiivsem mürasummutus. Need kompaktsed kõrvaklapid kasutavad sama tehnoloogiat, mida ka Bose kõrvapealsed kõrvaklapid.

Vaikus on muusika kuulamiseks ideaalne, kuid vahel on tarvis ka välismaailma kuulda. Selleks saad näiteks tänaval liigeldes või lennujaamas pardalekutset oodates valida, mis tasemel mürasummutust soovid. Kiireteks vestlusteks lülita sisse Full Transparency režiim, millega tundub nagu Sul polekski klappe peas, nii et kuuled vestluskaaslast selgelt.

Volume-optimized Active EQ tehnoloogia
Volume-optimized Active EQ tehnoloogia hoolitseb selle eest, et madalad ja kõrged helid oleksid alati tasakaalus sõltumata helitugevusest.

Liiguta nii palju kui vaja – need ei liigu paigast
QuietComfort Earbuds kasutavad patenteeritud disaini, mis kindlustavad, et klapid ei liigu paigast ka hoogsa liikumise kestel.

Selged kõned
Kõrvaklappide integreeritud mikrofon eristab selgelt Sinu hääle tasutamürast, nii et saad pidada telefonikõnesid ka mürarohkes keskkonnas.

Häälassistent
Bose QuietComfort EarBuds ühilduvad ka Su telefoni häälassistendiga. Nii saad lisaks muusika kuulamisele assistendilt juhiseid küsida, infot otsida ja muudki teha ilma telefoni järele haaramata. Lihtsalt vajuta ja hoia paremat klappi, et alustada.

Puutetundlik juhtimine & automaatne tuvastus
Kõik kõrvaklappide funktsioonid on Su sõrmeotste ulatuses – nuppude asemel reageerivad klapid hoopis puudutusele. Tänu integreeritud sensoritele tuvastavad klapid automaatselt, kui need Sul kõrvas on ja kui pole. Nii et kui võtad kõrvaklapi kõrvast, läheb ka muusika pausile.

Üks rakendus kõige jaoks
Bose Music rakendus tagab Sulle ligipääsu kõigile võimalustele, mis nendel kõrvaklappidel pakkuda on. Erinevad nipid ja toote omadused, mille abil oma seadistusi isikupärasemaks muuta, on kõik hõlpsasti ühes kohas kättesaadavad.

Oma elemendis igas elemendis
QuietComfort Earbuds toovad muusika ka trenni – need ei karda higi, vihma, lörtsi, lund ega rahet.

Kuni 6 tundi muusika kuulamist
Bose QuietComfort EarBuds'idega saad muusikat nautida kuni 6 tundi järjest ning seejärel nad lihtsalt laadimiskarpi pista, mis hoiustab endas veel 12 tundi energiat. Lisaks toetavad need kõrvaklapid ka kiirlaadimist, nii et vaid 15-minutilise laadimisega saad veel 2 tundi kuulamisaega juurde. Kusjuures komplektis olev laadimiskarp on ka juhtmevabalt laetav.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.