Bose

Bose juhtmevabad kõrvaklapid QuietComfort QC45, must

Tootekood:
866724-0100
  • Ühendused: 2,5 mm mikrojack; USB-C
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Bluetooth
  • Tipptasemel mürasummutus
  • Aware režiim, millega kuuled ümbrust
  • HiFi helikvaliteet
  • Reguleeritav EQ
  • Müra summutav mikrofonisüsteem
  • Kerge ja mugav disain terve päeva kestel kandmiseks
  • Töökindel Bluetooth ühendus
  • Aku kestab kuni 22 tundi
  • Komplektis kõva kandevutlar

Ikooniline vaikus, mugavus ja heli
Sa tunned seda kohe, kui need pähe paned. Pehmed, mugavad kõrvapadjad katavad kõrvad üleni ning sulevad Sind muusikamaailmasse. Seejärel keera lülitit ja siuh – maailm hääbub ja muusika algab. Originaalsed mürasummutavad kõrvaklapid on tagasi, parema tipptasemel mürasummutusega (pluss uue Aware režiimiga), muljetavaldavalt kerged materjalid esmaklassilise mugavuse tagamiseks ja patenteeritud akustiline tehnoloogia sügava ja selge heli jaoks. Bose QuietComfort® 45 kõrvaklapid tasakaalustavad ideaalselt vaikust, mugavust ja heli.

Kõlab maagiliselt. Kuid see pole maagia.
See on Bose Acoustic Noise Cancelling™ tehnoloogia. See on enam kui 50-aastase uurimistöö tulemus, mis summutab välismüra, kasutades vastupidist signaali, mille tulemuseks on vähem müra ja rohkem muusikat. Täieliku mürasummutuse jaoks saad valida Quiet režiimi ning ümbruse kuulamiseks Aware režiimi.

Rohkem muusikat. Ja ümbrust kui seda vajad.
Aware režiim laseb Sul välismaailma kuulda, kui pead olema ümbritsevast teadlik – näiteks liikluses või lennujaamas –, võimaldades kuulata muusikat ja keskkonda tasakaalustatud helitugevusega.

Sinu muusika, nii nagu Sulle meeldib
Muusika, taskuhäälingusaated ja videod. Sisu, mis Sulle meeldib. Seetõttu on Bose loonud QC45 kõrvaklapid ainulaadse tehnoloogiaga nagu TriPort akustiline arhitektuur ja helitugevusega optimeeritud aktiivne EQ, et tagada HiFi heli.

Patenteeritud TriPort konstruktsioon lisab helile sügavust ja täiust - seda kõike kõrvaklappide korpust suurendamata. Nii saad parema heli väiksematest, kergematest ja mugavamatest kõrvaklappidest. Lisaks suurendab helitugevusega optimeeritud aktiivne ekvalaiser kõrgeid ja madalaid toone, et säilitada sama täpne jõudlus - olenemata sellest, kui valjult või vaikselt armastad muusikat kuulata. Helitugevuse vähendamisel jääb bass ühtlaseks ja muusika on selle sisselülitamisel endiselt selge.

Selged vestlused – nii siseruumides kui väljas
Nelja välise mikrofoniga kõrvaklapid isoleerivad ja keskenduvad Su häälele, samal ajal kui müratõrjuv algoritm filtreerib selgete vestluste jaoks välja keskkonnahelid isegi tuulistes ja mürarikastes tingimustes.

Mugavus peitub detailides
Uskumatu kuulamiskogemus nõuab mugavust. QC 45 siledate voltideta kõrvapatjade, luksuslikult pehme kunstnaha ja minimaalse kinnitusjõuga unustad isegi pärast tundidepikkust kuulamist, et Sul kõrvaklapid üldse peas on.

Juhtmevabadus mitme seadme jaoks
Bluetooth® 5.1 juhtmevaba ühendus tagab tugeva ja püsiva ühenduse tervelt kuni 9,1 m kauguselt. Ühenda kõrvaklapid korraga kahe seadmega ja lülitu nende vahel sujuvalt.

Et muusika kõlaks kauem
QuietComfort® 45 kõrvaklapid tagavad ühe laadimisega kuni 22 tundi* kuulamisaega, millest piisab ka pikima lennureisi jaoks. Kõrvaklapid laevad täielikult täis vaid 2,5 tunniga ja 15-minutilise kiirlaadimisega saad veel kuni 3 tundi kuulamisaega juurde. Veelgi pikemaks esitusajaks ühenda kõrvaklapid helikaabliga ja kuula piiramatult.
*Aku testimine viidi läbi läbi Bose aktiivse mürasummutusega ja pideva heli esitusega 50% helitugevusega. Aku tööaeg põhineb tüüpilisel kasutusel ja võib olenevalt kasutusest erineda.

Tehnilised andmed

Ühendused2,5 mm mikrojack; USB-C
ÜhenduvusBluetooth
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Aku mahutavusRechargeable
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.