Razer

Razer hiir DeathAdder V2

Tootekood:
RZ01-03210100-R3M1
  • DPI: 20000
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värvus: Must
Ergonoomika, millele ei ole vastast
Razer DeathAdder seeria on juba üle kümne aasta olnud mängurite austatud hiireperekond. See on tõestanud end nii usaldusväärsuses, vastupidavuses kui kasutusmugavuseks. Ka Razer DeathAdder säilitab klassikalise ergonoomilise kuju, mis on varasemate DeathAdder hiirte seas heakskiidetud. Selle mugav disain on loodud pikkadeks mängutundideks. Kuid uuendusena on DeathAdder V2 varustatud uue generatsiooni sensorite ja lülititega, mis on pakitud veelgi kergemsse korpusesse. Mängurihiirte uus generatsioon on sündinud.

Razer optiline lüliti & Razer Focus+ sensor
DeathAdder V2 on varustatud Razer optilise lülitiga, mis kasutab infrapunast valgust, nii et iga hiireklõps registreerub kõigest 0,2 sekundiga. Lisaks on hiires kasutuses 99,6% täpsuse ja 20 000 dpi tundlikkusega Razer Focus+ optiline sensor. Kombineerides need kaks Sinu osavusega, ei leidu Sulle virtuaalvõitlustes vastast.

Razer SpeedFlex kaabel
Isegi Viperi kaabel on viimse detailini läbi mõeldud. Razer SpeedFlex kaabel on eriti sujuv paindlik, tagades, et see ei lohise ega takista Sind.

Tipptasemel kerimisrullik
Razer DeathAdder V2 kerimisrullik on optimeeritud sujuvaks kasutuseks. Tänu sellele saad sooritada hüppeid, relvavalikuid ja muid kerimisrullikule määratud ülesandeid veel täpsemalt ja kiiremalt.

8 programmeeritavat nuppu
DeathAdder V2 on Razer Synapse 3 kaudu täielikult seadistatav – hiire kaheksa nuppu võimaldavad luua makrosid ja sekundaarseid funktsioone, nii et iga liigutus saaks läbi viidud mugavalt ja kiiresti.

100% PTFE hiirejalad
Naudi sujuvat liuglemist ükskõik, millisel pinnal tänu hiirejalgadele, mis on valmistatud PTFE-materjalist, mida kasutatakse ka mittenakkuvatel pannidel.

5 mäluprofiili
DeathAdder V2'ga saad aktiveerida kuni 5 erinevat mänguprofiili. Nii saad oma sätted kaasa võtta ja olla lahinguvalmis vaid hetkega.

Tehnilised andmed:

Ühenduvus:Juhtmega
DPI:20000
Patareide tüüp:USB 5V
Kiirus:650 IPS
Kiirendus:50

Lisaandmed:

Valgustus:Olemas
Hiire jalad:100% PTFE
Kaabel:Razer™ Speedflex Kaabel
Kaabli pikkus:2.1 m
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Hiire kaal:82 g
Tootjagarantii:
2 years
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.