Logitech

Logitech G735 Juhtmeta RGB Mänguripeakomplekt - Luukvalge - Täissuurus

Tootekood:
981-001083
  • Ühendused: Wireless via USB; Bluetooth; USB C (M)
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Valge
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; Bluetooth
Hind
187.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

RGB juhtmeta mänguripeakomplekt G733 LIGHTSPEED

Lõpuks ometi kirjatüüp, mis võib olla sama väljendusrikas kui sina. G733 on juhtmevaba ja loodud mugavust silmas pidades. Sellel on ruumiline heli, häälfiltrid ja täiustatud valgustus, mis muudavad teie välimuse, heli ja mängimise stiilsemaks kui kunagi varem.

TRAADITA VABADUS

LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia tagab üle 29 tunni aku kasutusaega ja kuni 20 meetrit usaldusväärset juhtmevaba vabadust. Võib erineda olenevalt arvuti kasutamisest ja töötingimustest. Aku tööiga, kui peakomplekti helitugevus on 50% ja taustvalgustus on välja lülitatud. Mängige ilma kaablite sasipuntra pärast muretsemata. Lõdvestuge ja sukelduge mängu, muusikasse, filmi või millesse iganes. Tundke vabadust ja mängige oma moodi.

VÄRV

Umbes 16,8 miljonit värvi, kaks valgustuse reguleerimistsooni, et muuta see isikupärasemaks. Isikupärastage oma värve, visualiseerige oma heli, lõimuge mängumaailma või mine lihtsalt hulluks eelmääratletud ja kohandatavate animatsioonidega. Programmeerige see kõik tasuta mängutarkvaraga G HUB.

TÄIENDAV KOHANDAMINE TARVIKUD

Alates pööratavatest rippuvatest rihmadest kuni mikrofoniümbristeni saab G733 isikupärastada paljude värviliste tarvikutega. Valige ja kohandage. Pöörake ümber ja kinnitage. Mängige lõputult eraldi müüdavate tarvikute komplektiga.

KÜMBLUSHELI

Kuulake seda kõike meie patenteeritud PRO-G diafragmatega, mis on loodud täpse täisulatusega heli jaoks. Sukelduge mängu rohkem kui kunagi varem järgmise põlvkonna DTS Headphone:X 2.0 ruumilise heliga. Täiustatud funktsioonid, nagu DTS Headphone:X 2.0, Blue VO!CE ja LIGHTSYNC RGB, pole PlayStation 4-s saadaval. Tänu Discordi sertifikaadiga mikrofonile on heli hämmastav ja väga selge.

ULTRA KERGE

Ainult 278 grammi, veidi üle poole kilo. See on kahe väikese juustuburgeri või 250 kummikommi kaal. See on ülikerge ja vedrustusrihm tõuseb ja jaotab raskuse laiali, nii et saate mängida nii, nagu seda polekski.

KONTUUR

Kahekihiline vaht kohandub õrnalt pea kuju ja nägu ümbritsevate kontuuridega. See vähendab survepunkte ja tagab pikemate mängusessioonide ajal pikema mugavuse. Pehme ja reguleeritava vedrustusega peapael tagab, et kõik sobib ideaalselt.


Tehnilised andmed

ÜhendusedWireless via USB; Bluetooth; USB C (M)
ÜhenduvusJuhtmevaba; Bluetooth
VärvusValge
StiilKõrvapealne
Aku mahutavusRechargeable
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.