SteelSeries

SteelSeries Wired, Built-in microphone, Black, Gaming headset, Arctis Pro

Tootekood:
61486
  • Ühendused: USB / 3.5mm
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must

Arctis Pro + GameDAC Hi-Res mänguri helisüsteemi iga komponent on hoolikalt loodud, et säilitada põline ja võimas heli alates PS4 või arvuti digitaalsest väljundist kuni sinu kõrvadeni.

Arctis Pro + GameDAC on esimene täielik mänguri helisüsteem, mis on saanud ihaldatud Hi-Res Audio sertifikaadi. Kogege kadudeta WAV -, FLAC-ja DSD-failide hingematvat kvaliteeti, voogesitage Hi-Res-allikatest nagu TIDAL ja olete GameDAC 96 kHz, 24-bitise toega valmis ka tuleviku hi-res-mängude heli jaoks.

Arctis Pro + GameDAC südameks on legendaarne ESS Sabre 9018 Reference DAC, mida austatakse ületamatu helikvaliteedi tõttu. 121 dB dünaamilise ulatusega ja -115 dB THD + N. See muudab bassiheli tugevamaks, individuaalsed heliefektid selgemaks ja positsioonilised helid täpseks.

GameDAC muudab mis tahes PS4 või arvuti kõrge kvaliteediliseks heliallikaks, vältides heli loomisel halva kvaliteediga DAC-e, nagu võite leida tüüpilistes konsoolikontrollerites, USB-peakomplektides ja arvuti helikaartides.

Arctis Pro peakomplektil on esmaklassilised kõlaridraiverid, millel on suure tihedusega neodüümmagnetid, mis taasesitavad Hi-Res heli 40 000 Hz-ni ning pakuvad pea 2x kordda suuremat heliulatust kui enamik standardseid peakomplekte (22 000 Hz).

Laialdaselt tunnustatud kui mängude parim mikrofon, Arctis ClearCast mikrofon pakub stuudiokvaliteediga hääle selgust ja taustamüra summutamist.

Järgmise põlvkonna DTS-i tuntud ruumiline heli. Headphone: X v2. 0 hõlmab teid sisusse, pakkudes uskumatult täpseid positsioonilisi helisid, ilma et kõlaksite nagu tunnelis. Kaotage ennast mängus, kui heli ärkab ellu kõikjal teie ümber.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB / 3.5mm
MudelArctis Pro
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii24 month(s)
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.