Razer

Mikrofon Razer Seiren X - Roosa

Tootekood:
RZ19-02290300-R3M1
  • Ühendused: Type A to Type C USB Cable
  • Värvus: Roose
Hind
79.90 €99.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

KUULDAJA TEE ON SELGEIM VIIS

Kui on vaja suhelda oma fännide, sõprade või perega, on selgus võtmetähtsusega. Olgu sulle oled striimer, kes soovib toota kvaliteetset sisu, või keegi, kes vajab igapäevaseks suhtluseks soliidset videokõne seadistust, ütle see valjult ja selgelt koos Razer Seirēn X mikrofoniga.

ÜLITÄPNE SALVESTUSTEHNILINE MUSTER

Kasutades superkardioidset salvestustehnilist mustrit, salvestatakse heli kitsama nurga all. See vähendab soovimatut taustamüra ja võimaldab sul edastada oma häält valjult ja selgelt oma publikule, nii et nad ei jääks millestki ilma.

PÕRKEKINDLUS

Kui asjad muutuvad põnevaks, juhtuvad juhuslikud löögid ja põrked. Kui see juhtub, summutab sisseehitatud põrkealus vibratsioone, et aidata kaitsta sinu voogu helianomaaliate eest.

KOMPAKTNE KUJU

Enamik professionaalseid mikrofone kõlab suurepäraselt, kuid kipub olema tülikas ja liiga mahukas piiratud ruumiga laudadele. Tänu oma kompaktsusele ja elegantsele vormile pakub Razer Seirēn X ülimat heliülekande kogemust, jäädes samal ajal võimalikult märkamatuks.

ALUSTA OMA STRIIMINGUTEED

Olenemata sellest, mis elualalt sa pärit oled, näitame sulle, kuidas alustada oma teed striimerina ja luua pühendunud vaatajaskonna kogukond.


Litsentseeritud PS4™ ja peaks olema ühilduv PS5™-ga*

*Ootel kinnitus Sony Interactive Entertainmentilt.

Tehnilised Näitajad

ÜhenduvusType A to Type C USB Cable

Muud andmed

VärvusRoose
TootjagarantiiAva link

Toote saadavus

Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.