SteelSeries

SteelSeries Aerox 3 mänguhiir - Matt Must

Tootekood:
62611
  • DPI: 18000
  • Ühenduvus: Juhtmega; USB-C
  • Värvus: Onyx
Hind
64.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kui kiired ja suured liigutused on olulised, tagab Aerox 3 ülikerge disain kiiremad ja täpsemad mängusisesed vastused. IP54 reiting tagab veekindla ja kaitse tolmu, mustuse, õli, karusnaha ja muu eest. Hiir on loodud kaitsma sisemist vooluringi peaaegu igasuguste keskkonnakahjustuste eest. Täiustatud tolmu- ja niiskuskindlad lülitid, mille hinnanguline arv on 80 miljonit klõpsu, tagavad veatud klõpsud ka kõige raskemates tingimustes, vältides topeltklõpsu ja jäädvustades järgmise taseme kvaliteediga võtteid.

Tutvustame TrueMove Core'i, kohandatud üks-ühele jälgimisandurit, mis on koos PixArtiga loodud spetsiaalselt tootlikkuse suurendamiseks. See 8500 CPI, 300 IPS, 35G optiline andur tagab teie mängukogemuse parandamiseks vajaliku kiiruse ja täpsuse.

Lisaks kiirele laadimiskiirusele on standardset USB-C-ühendust lihtne ühendada ja see võimaldab teil oma hiirt valikuliste kaablitega kohandada. Välise ja sisemise sõlme kõik komponendid on maksimaalse vastupidavuse ja mugavuse tagamiseks hoolikalt kavandatud.


Tehnilised andmed:

Mudel:Aerox 3 (2022 Edition)
Ühenduvus:Juhtmega; USB-C
DPI:18000
Lüliti tüüp:Mechanical switches
Kiirendus:35G
Värskendussagedus:1000 hz

Lisaandmed:

Sensor:TrueMove Core
Valgustus:Olemas; 3 RGB Zones
Kaabli pikkus:1.8 m
Värvus:Onyx
Hiire kaal:59 g
Tootjagarantii:
24 month(s)

Toote saadavus

Narva
Narva Fama keskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.