SteelSeries

STEELSERIES Arctis Nova 1 Headset, Black

Tootekood:
61606
  • Ühendused: 3.5 mm
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
69.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Pane proovile oma mänguripeakomplekti nägemus oma klassi juhtiva STEELSERIES Arctis Nova 1 kõlarisüsteemiga, millel on võimsad spetsiaalselt ehitatud High Fidelity draiverid. Unistuste duo tarkvarast ja riistvarast täidab teie kõrvad kristallselgete kõrgete helide ja sügava bassiga.

Kuulake 360° ruumilise heliga vaenlase asukohta ja määrake kohe suund. Professionaalse parameetrilise ekvalaiseri abil saate oma heli täielikult kontrollida. Arctis Nova 1 sobib kõikidele peadele, millel on tugev, kerge disain ja 4-punktiline reguleerimine. Paistke kõikjal silma kõrgekvaliteedilise esmaklassilise disainiga, mis kaalub vaid 236 g, muutes selle kandmise mugavaks mängides või liikvel olles.

Teie Arctis Nova 1 viib teid igasse mängumaailma, kuna 3,5 mm pistikut saab ühendada mis tahes platvormiga. Olgu selleks arvuti, PlayStation, Xbox, Switch või Mac, on hingemattev helikvaliteet garanteeritud. See on ka ideaalne peakomplekt teie mobiilseadme jaoks, et nautida muusikat liikvel olles. Vajalikud juhtnupud on otse teie käeulatuses: saate peakomplekti helitugevust hõlpsalt reguleerida ja vajadusel vaigistada ühe nupuvajutusega.


Tehnilised andmed

Ühendused3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.5 m
MudelArctis Nova 1
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.