Bose

Bose 700 hõbedased juhtmevabad kõrvaklapid mikrofoni ja AR-tehnoloogiaga

Tootekood:
794297-0300
  • Ühendused: Bluetooth; USB-C; 3.5 mm minijack
  • Stiil: Full-size
  • Värvus: Hõbe
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; Bluetooth 5.0
Hind
299.90 €349.90 €
Kuumakse
8.75 € / kuumakse alates
Liitreaalsusega kõrvaklapid – nüüd reaalsus
Bose 700 mürasummutavad kõrvaklapid toovad Sinuni kõik, mida tipptasemel juhtmevabadest kõrvaklappidest ootad ja enamgi veel. Võta neid kui nutikõrvaklappe, mis tagavad veatu kõne nii virtuaalsete assistentidega suheldes kui ka telefonvestlustes. Bose AR tehnoloogia teeb aga võimatu tõeliseks ning pakub kasutajatele ennenägematut liitreaalsust ka helide maailmas – täiesti uudne ja hämmastama panev helikogemus.

Adaptiivne nelja mikrofoniga süsteem
Bose 700 kõrvaklapid on varustatud mikrofonisüsteemiga, mille neli mikrofoni eraldavad Sinu hääle muudest taustahelidest ning summutab Sind ümbritseva müra. Selle tulemusena on Sind kuulda paremini kui kunagi varem.

Püsi ühenduses kõigega
Bose kõrvaklapid on võimelised ühenduma Google Assistant ja Amazon Alexa virtuaalsete assistentidega. See tähendab, et Sul on võimalik kuulata muusikat, hoida uudistel silm peal ning kõik vajalikud toimetused ära korraldada. Lihtsalt vajuta ja hoia Action nuppu ning Google Assistant või Amazon Alexa on valmis Sind alati aitama.

11-tasemeline mürasummutus
Bose 700 kõrvaklappide juures on täiustatud ka juba varasemalt tunnustust pälvinud funktsioone. Nüüd on Sul võimalik valida koguni 11 erineva mürasummutustaseme vahel, et leida igas keskkonnas just see õige. Mürasummutuse taset suurendades vähendad Sinuni kostuvat taustamüra ning taset vähendades kuuled järjest rohkem ka Sind ümbritsevaid helisid. Soovi korral võid mürasummutuse ka täielikult minimeerida. Lisaks võimaldab mugav vestlusrežiimi nupp Sul vajadusel ka teistega vestluseid maha pidada ilma kõrvaklappe peast võtmata.

Nauditav heli igal helitugevusel
Sa soovid kuulda selget ja rikast heli iga helitugevuse juures. Just sellepärast on need kõrvaklapid varustatud põhjalikult optimeeritud ekvalaiseriga, mis võimaldab kuulata nii madala helitugevusega muusikat vaikses kontoris kui ka keerata helitugevust juurde mürarikkamas keskkonnas, sest mõlemal juhul jõuab Sinuni suurepärase kvaliteediga tasakaalustatud heli.

Üks rakendus kõige jaoks
Bose Connect rakendus tagab Sulle ligipääsu kõigile võimalustele, mis nendel kõrvaklappidel pakkuda on. Erinevad nipid ja toote omadused, mille abil oma seadistusi isikupärasemaks muuta, on kõik hõlpsasti ühes kohas kättesaadavad.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth; USB-C; 3.5 mm minijack
ÜhenduvusJuhtmevaba; Bluetooth 5.0
VärvusHõbe
StiilFull-size

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.