Logitech

Logitech G920 Driving Force Rool ja Pedaalid (PC, XBOX)

Tootekood:
941-000123
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
269.90 €
Kuumakse
7.87 € / kuumakse alates

Täisgaasil, täielik juhtimine

Halastamatult täiusliku sõidukogemuse jaoks loodud Driving Force by Logitech G viib uusimad võidusõidumängud kõrgeimale tasemele. Kui te pole oma superautol rooli haaranud, pole te lihtsalt võidusõidusimulatsiooni kogenud.

Päris ratas

Kaasahaarav sõidusimulatsioon ärkab ellu detailides. Kahe mootoriga jõu tagasiside annab tunda iga rehvi libisemise ja maastikumuutuse korral. Tugevad terasest kuullaagrid rattavõllis annavad kaalu ja vastupidavuse. Roostevabast terasest käiguvahetajad ja põrandapedaalid rakendavad täppisjõudu. Käsitsi õmmeldud nahaga kaetud ratas muudab iga auto luksuseks. Spiraalülekanne tagab sujuva ja vaikse töö.

Kahemootorline jõu

Tundke oma rehve igal pöördel ja maastikutüübil. Tunnetage alla- ja ülejuhitavat triivimist täpselt. Tundke iga kaalunihet ja rehvi libisemist ning neid põhjustanud teeolusid. Võimas kahe mootoriga jõu tagasiside simuleerib realistlikult jõuefekte, nii et saate kohe ja täpselt reageerida.

Mootorispordi ehitus

Driving Force talub võidusõidust tulenevat stressi ja on loodud pikaajaliseks töökindluseks. Ratta võllis on kasutatud tugevast terasest kuullaagrid. Roostevabast terasest käiguvahetajad ja pedaalid tunnevad end surve all suurepäraselt. Ratas on kaetud kvaliteetse käsitsi õmmeldud nahaga, et tagada esmaklassiline sportauto tunne. Haara oma auto roolist realistlikumaks, mugavamaks ja vastupidavamaks võidusõidukogemuseks.

Ratale paigaldatud juhtseadmed

Kõik teie juhtnupud on seal, kus saate nendeni jõuda. D-Pad, nupud ja käiguvahetajad on võidusõidurattaga ühendatud. Ratta keskkoha kohal paiknevad LED-indikaatortuled annavad teile täpselt teada, millal käiguvahetust üles või alla vahetada, et säilitada maksimaalne kiirendus ilma pilku rajalt ära võtmata. 24-punktiline valikuketas ja +/- nupud ratta esiküljel võimaldavad teil oma sõidueelistusi veelgi täpsustada.

900° pööremine

Driving Force 900° lukust-lukuni pöörlemine tähendab, et saate ratast kaks ja pool korda pöörata. See on samasugune liikumisaste kui auto sees olev rool.

Tugev alus

Driving Force'i pedaalialusel on kõvade pindade jaoks mõeldud kummist jalad ja patenteeritud ülestõstetav vaibahaardesüsteem, mis aitab teie pedaalidel püsida õiges kohas.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB
ÜhilduvusXbox One; PC
ÜhenduvusJuhtmega

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
31 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.