Logitech

Logitech DRIVING FORCE SHIFTER For G923, G29 and G920 Racing Wheels

Tootekood:
941-000130
  • Ühenduvus: Juhtmega
  • Värv: Must
Hind
49.90 €

Shifter on täpne ja usaldusväärne. Mõeldud Võidusõiduratastele G923, G29 (PlayStation Astra ja PC) ja G920 (Xbox ja PC), Drive Force Shifter on loodud uusimate arvuti-ja konsoolivõistlusmängude täiustamiseks. Lisage oma võidusõidurattale liikumapaneva jõu vahetaja, et täiendada oma võistlusvarustust ja saavutada rohkem realismi.

Vastupidavast terasest hammasrattavõlliga liikumapaneva jõu vahetaja on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad võidusõidu täpsuse ja pikaajalise töökindluse. Käepide ja ümbris on mähitud kvaliteetsesse käsitsi õmmeldud nahka, mis annab välimuse ja tunde sarnaseks suure jõudlusega võistluslülitiga ning pakub mugavamat ja vastupidavamat kogemust. Kuuekäiguline H-kujuline käigukang. Tõukega tagurpidi liigub see sujuvalt ja haakub kindlalt iga käiguga. See on loodud sujuvaks ja täpseks nihutamiseks nii kitsastes nurkades kui ka sirgetes sektsioonides.

Tugevad sisseehitatud klambrid võimaldavad teil liikumapaneva jõu käiguvahetaja kindlalt laua või võistlusraami külge kinnitada, et minimeerida nihkumist või kõikumist agressiivsete võistlusmanöövrite ajal.

Tehnilised andmed

ÜhilduvusPlayStation 4; PC; Xbox One
ÜhenduvusJuhtmega

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
41 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
2 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
335 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.