Lenovo

Lenovo V14-IIL 14" TN i5-1035G1 8GB 256GB, Nordic, W10H

Tootekood:
82C400U2MX
  • Lahutusvõime: 1920 x 1080
  • RAM: 8 GB
Hind
499.90 €
Kuumakse
14.58 € / kuumakse alates
Lenovo V14-IIL on mitmekülgne sülearvuti, mis on mõeldud professionaalidele ja õpilastele, kes vajavad igapäevaste ülesannete jaoks usaldusväärset ja tõhusat masinat. Oma stiilse disaini ja võimsate omadustega on see ideaalne neile, kes vajavad tasakaalu jõudluse ja kaasaskantavuse vahel. Olgu tegemist äriprojektidega töötamise, veebiklassides osalemise või lihtsalt veebis surfamisega, see sülearvuti on loodud sammu pidama teie kiire elutempoga.

Kõrglahutusega visuaalne kogemus
Naudi selgeid ja erksaid visuaale Lenovo V14-IIL-i 14-tollisel ekraanil, mille resolutsioon on 1920x1080. TN-paneel tagab järjepideva vaatamiskogemuse hea värviedastuse ja kontrastsusega. Olgu tegemist esitluste ettevalmistamise, videote vaatamise või fotode redigeerimisega, kõrglahutusega ekraan toob teie sisu ellu erksate detailidega.

Võimas jõudlus
Kapoti all on Lenovo V14-IIL varustatud Intel Core i5-1035G1 protsessoriga, mis pakub kiirust ja tõhusust, mida vajate igapäevaste arvutusülesannete sujuvaks käitlemiseks. 8 GB RAM-i suurendab veelgi sülearvuti mitme ülesande korraga täitmise võimekust, võimaldades teil korraga käivitada mitu rakendust ilma tõrgeteta. See protsessori ja mälu kombinatsioon tagab, et saate tõhusalt töötada isegi nõudliku tarkvaraga.

Piisav salvestusruum ja kiirus
256 GB SSD-ga pakub Lenovo V14-IIL piisavalt salvestusruumi kõigile teie dokumentidele, meediale ja rakendustele. Tahkis-draiv mitte ainult ei paku piisavalt ruumi teie failidele, vaid tagab ka kiiremad käivitamisajad ja kiire juurdepääsu teie andmetele. Unustage pikad ooteajad ja nautige kiiremat arvutikogemust.

Põhjamaade klaviatuuripaigutus
Põhjamaade klaviatuuripaigutusega disainitud sülearvuti on mõeldud kasutajatele Põhjamaades, pakkudes mugavat ja tuttavat trükkimiskogemust. Paigutus sisaldab Põhjamaade keeltele omaseid tähemärke, muutes selle ideaalseks valikuks emakeelsetele kasutajatele, kes vajavad neid tähemärke tõhusaks trükkimiseks ja produktiivsuseks.

Windows 10 Home operatsioonisüsteem
Lenovo V14-IIL on eelinstalleeritud Windows 10 Home'iga, pakkudes kasutajasõbralikku liidest ja laia valikut funktsioone, mis parandavad teie arvutikogemust. Viimaste uuenduste ja turvafunktsioonidega tagab Windows 10 Home, et teie sülearvuti on ajakohane ja turvaline, andes teile rahu, kui töötate, mängite ja suhtlete teistega.

Ekraani tehnilised näitajad:

Eraldusvõime
1920 x 1080

Protsessor:

ProtsessoripereIntel® Core™ i5

Mälu:

Muutmälu maht8 GB

Tarkvara:

OperatsioonisüsteemWindows 10 Home

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.