Rivacase

Rivacase 7703 ECO Laptop sleeve - punane, 13.3"

Tootekood:
7703RED
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Punane
Hind
13.35 €

Valmistatud ECO-FRIENDLY RPET polüestrist, mis on valmistatud mitmetest kasutatud plastpudelitest, mis võisid sattuda prügilasse või ookeanidesse. Iga hülsi valmistamisel kasutatakse 4 × 500 ml plastpudelite ekvivalenti.

See kaitsev ja mugav 13,3–14-tolline Suzuka sülearvuti ümbris sobib kõige populaarsemate sülearvutite, ultraraamatute ja tahvelarvutitega. Stiilne, õhukese joonega ja elegantne varrukas on ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Erinevad sinised toonid, mis sulanduvad sundimatult, ja paksud õmblusjooned, mis peegeldavad teie seadme servi, annavad varrukale tugevuse ja otstarbekuse tunde.

ÕRN SPORTLINE STIIL JA KÄSITÖÖ KVALITEET

Valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist, olete valmis iga ilmaga. Kuigi see ümbris sobib ideaalselt ootamatuks linnavihmaduššiks, annab see teile ka paindlikkuse, et oma seadet igale seiklusele kaasa võtta, olgu selleks siis mägedes suusatamine või surfamist otsiv rannajoon.

STIILNE KAITSE

Vastupidav välispind ja sisemine pehme polsterdus pakuvad teie seadmele maksimaalset kaitset juhuslike löökide, kriimustuste, tolmu ja niiskuse eest. Juurdepääsetavust ja mugavust pakkuv topelttõmblukk annab teile kiire ja lihtsa juurdepääsu oma seadmele, mis sobib suurepäraselt siis, kui seda ärikohtumisel või loengul kiiresti vaja läheb.

MUGAVUS, LADUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Ideaalne kasutajatele, kes soovivad hoida oma sülearvuteid eraldi ümbrises või kotis, millel muidu puudub spetsiaalne kaitsetasku. Selle kontuuriline kuju ja õhuke disain tagavad suurepärase kandmiskogemuse ja muudavad varruka ideaalseks suuremasse kotti libistamiseks, et seadet täielikult kaitsta. Ülimalt klanitud polsterdatud varrukal on pealtlaetav tõmblukk, et sülearvuti saaks hõlpsasti kätte. See kaitseb põrutuste, juhuslike löökide, kriimustuste, tolmu, niiskuse ja muude õnnetuste eest, millega teie sülearvuti võib kokku puutuda.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.