Rivacase

Rivacase 8335 Laptop bag - sinine, 15.6"

Tootekood:
RC8335_BL
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Sinine

See šikk Biscayne'i sülearvutikott, milles on segatud eredad värvitoonid, väljendab puhast rafineeritust. Loodud kehastama enesekindlust ja meelekindlust, peate liikvel olles kindlasti pead pöörama. Nutikas ja lihtne, kuid stiilne viimistlus annab kotile mitmekülgsuse, mis sobib nii linnaärimehele kui ka kasutamiseks vabamas keskkonnas.

NUTIKAS DISAIN JA MITMESUGUSLIK

Loodud kehastama enesekindlust ja meelekindlust, peate liikvel olles kindlasti pead pöörama. Nutikas ja lihtne, kuid uhke viimistlus annab kotile mitmekülgsuse, mis sobib nii linnaärimehele kui ka kasutamiseks vabamas keskkonnas. Kõrgeima kvaliteediga tihedast kangast valmistatud kott on ehitatud vastupidavust ja elegantsi silmas pidades.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

See sülearvutikott on seotud mitme funktsionaalsusega, võimaldades teil kompaktselt, kaasaskantavalt ja hõlpsalt kaasas kanda kõike, mida vajate. Avar sülearvuti sahtel mahutab 15,6-tollise sülearvuti. Kaks täiendavat sisemist sahtlit mahutavad 10,1-tollise tahvelarvuti, dokumendid ja kõik vajalikud tarvikud. Kaks välist esitaskut ja sujuvalt töötavad topelttõmblukud tagavad hõlpsa juurdepääsu tahvelarvutile ja nutitelefonile, vältides teid kiirustades või liikvel olles kotis tuhnimisest. Lisaks võimaldab väline lukuga pesa kanda ja kinnitada muid väikeseid isiklikke esemeid.

KAITSE JA MUGAVUS

Polsterdatud sektsioonid kaitsevad kõiki teie elektroonikaseadmeid igapäevaelu vältimatute kokkupõrgete ja kulumise eest. Polsterdatud käepidemed ja eemaldatav reguleeritav rihm pakuvad samuti mugavust ja paindlikkust ning libisemisvastane õlakate võimaldab teil kotti valutult kanda, ilma et see häiriks teie liigutuste loomulikku sujuvust.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus290 mm
Laius410 mm
Sügavus65 mm
MaterialPolyester
VärvusSinine
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.