70mai

70MAI Rearview Mirror Dash Cam, Wi-Fi, G-Sensor, 1600P, 5.0 tolli, SONY IMX335, 30FPS, FOV 140°, 6G-F1.8, Hi3556 V100, 500mAh, H.264

Tootekood:
MIDRIVE_D04
Hind
79.90 €89.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Super HD pildikvaliteet

Tahavaatepeegli külge kinnituv autokaamera on varustatud 5-tollise IPS ekraaniga ning suudab pakkuda 2560 × 1600 lahutusvõimega 30 fps pildikvaliteeti.

Laiem vaateväli

Kuuekihiline klaaslääts suudab tagada kristallselge salvestuskvaliteedi. 140-kraadine vaateväli võimaldab korraga suuremal alal silma peal hoida. f1.8 ava laseb võimaldab ka hämaras parema valgusega videosid salvestada.

24h parkimisrežiim

Tänu integreeritud G-Sensorile hakkab autokaamera automaatselt salvestama, kui toimub kokkupõrge vms ka siis, kui Sinu auto on pargitud. Lisaks tuletab kaamera Sulle ka autosse istudes meelde jäädvustatud videot vaadata.

Praktiline rakendus ja integreeritud WiFi

Naudi fotosid ning reaalajas videopilti jälgimist ja varem salvestatud videode vaatamist. Kõike tänu integreeritud WiFile, mis võimaldab kaamera ühendada praktilise rakendusega, kus näed mugavalt kõiki salvestatud videosid ja tehtud pilte. Toetab nii iOS kui Android seadmeid.

Selged kaadrid ka udus

Kaamera on varustatud tehnoloogiaga, mis on võimeline eemaldama moonutusi ning seeläbi parandama uduste kaadrite kvaliteeti.

WDR

WDR tehnoloogia aitab reguleerida säritust ning võimaldab kaameral kinni püüda detailsed kaadrid nii hämaras kui ka eredas valguses. Tänu sellele on kaamera valgusjõulisem ning toob Sinuni erksamad pildid ja kaadrid.

Tsükliline videosalvestus

70mai autokaamera toetab microSD mälukaarte. Tänu tsüklilisele videosalvestusele ei pea Sa mõtlema vanade videote kustutamise peale, et mälukaardil ikka alati ruumi oleks, kuna kaamera salvestab automaatsel vanad failid üle. Kaamera toetab 8–64 GB microSD kaarte.

Toote saadavus

Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.