Transcend

TRANSCEND VEHICLE RECORDER DRIVEPRO 50/16GB TS16GDP50M TRANSCEND

Tootekood:
TS16GDP50M
Hind
67.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Esitleme teile Transcendi kõige kompaktsemat autokaamerat - DrivePro 50 - videomagnetofon, mis loob kõik üleliigse. Erakordse pildikvaliteedi ja nõrga valgustingimuste jõudluse, otseülekande iOS-i ja Androidi seadmetele, kompaktse disaini ja kaasasoleva kõrge vastupidavusega mälukaardiga on Transcendi DrivePro 50-l kõik, mida soovite autokaameras.

24/7 Valve

Suure f/1.8 avaga ja kvaliteetse kaamerat läätsega saab DrivePro 50 automaatselt kohanduda erinevate valgustingimustega, et jäädvustada kõiki juhtumeid, sealhulgas numbrimärke, nii päeval kui öösel. Kaamera integreerib ka laia 130° vaatenurga ja täis-HD pildisensori selgete ja sujuvate 1080P (30 kaadrit sekundis) salvestuste jaoks.

Reaalajas videomaterjali taasesitus

Tasuta DrivePro New rakendusega - saadaval nii iOS- kui ka Android-seadmetele - on DrivePro 50 ehitatud traadita ühenduvusega, võimaldades teil voogesitada, taasesitada ja alla laadida videoid või reguleerida seadeid otse oma iOS-i või Android-seadmest. See tagab lihtsa juurdepääsu videotõenditele intsidentidest teatamiseks õiguskaitseorganitele ja kindlustusseltsidele.

Hädarežiim kriitiliste tõendite jaoks

Kokkupõrke korral tuvastab Transcendi DrivePro 50 sisseehitatud g-sensor kokkupõrke ja käivitab kohe hädaolukorra salvestuse. Hädaolukorra salvestusrežiim kaitseb nii praegust salvestust kui ka õnnetuse eelnevaid kriitilisi sekundeid ülekirjutamise eest. Seda funktsiooni saab käivitada ka käsitsi, vajutades seadme küljel olevat punast nuppu.


Tehnilised andmed:

  • Resolutsioon 1920 x 1080 30 kaadrit sekundis
  • f/1.8 avaga lääts
  • Vaatenurk 130 kraadi
  • Sisseehitatud mikrofon ja kõlar
  • Kaasas 16 GB microSD-kaart
  • Wi-Fi ühendus
  • Laetav LiPo aku
  • Kaasasolev liimkinnitus

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.