GoPro

GoPro Hero10 Black

Tootekood:
CHDHX-101-RW
Lendlev kiirus ja ülim kasutajakogemus kõige võimsamas GoPro kaameras koos – see on uus HERO10 Black. Revolutsiooniline uus GP2 kiip salvestab 5.3K videot topelt kaadrisagedusega ning teeb 23MP fotosid. Kaameral on täiustatud hämaras salvestamine ning müstiliselt sujuv HyperSmooth 4.0 video stabilisatsioon kõikides režiimides. Et oleks veelgi lihtsam, siis HERO10 Black on pilvega ühenduses – kui paned kaamera laadima, laetakse Sinu materjal automaatselt pilve (vajab GoPro subscriptioniga liitumist).

Revolutsiooniline protsessor
Uus ja võimas GP2 protsessor muudab kaamera olemust – särtsakas jõudlus, kiire puutetundlikkus ja topelt kaadrisagedus aitavad luua üliägeda ning sujuva video. GP2 on senini kiireim kiip, mis on disainitud GoPro nõudlikele vajadustele.

Kõrge kvaliteediga fotod & videod ning suur kaadridagedus
GoPro HERO10 Black on kõige teravama pildiga GoPro eales. Nüüd lausa 23 MP fotod ja 5,3K video koos 60 fps, HERO10 Black pakub topelt kaadriarvu veelgi sujuvama pildiga. Lisaks on 240 fps nüüd 2,7K kvaliteedis ja 5,3K videost saad luua 15,8 MP kvaliteedis fotod.

Uskumatu kvaliteet
Salvesta ülima detailsusega, realistliku tekstuuriga ja rabava kontrastiga videosid, ka hämaras. Pildid näevad välja ilusad tänu uuele vetthülgavale hüdrofoobsele objektiivikaitsele, mis eemaldab valguselaigud.

HyperSmooth 4.0
Koge ülimalt sujuvat videot koos oma uue HERO10 Black kaameraga. HyperSmooth 4.0 võimaldab veelgi paremat hämaras stabiliseerimist ja horisondi lukk veelgi suuremat kaldenurka, et Sinu videod näeksid välja ideaalselt sirged igal ajal.

Kiire & usaldusväärne ühendus
Piltide ja videote mahalaadimine pilvega ühendatud GoPro'st telefoni on lihtne ja mitmekülgne – lihtsalt vali, kas soovid seda teha juhtmevabalt läbi Quik rakenduse või ülikiirelt USB juhtme abiga. Samuti on saadaval ka piiramatu mahuga pilveruum koos automaatse üleslaadimisega. Lihtsalt pane oma kaamera oma koduses WiFi võrgus laadima ja kaamera teeb ise ülejäänud (vajab GoPro subscriptioniga liitumist).

Uus esimene ekraan & täiustatud jõudlus
Kadreerimine vlogimise ja selfide jaoks pole kunagi olnud nii lihtne koos kõrge kvaliteediga eesmise LCD ekraaniga, mis on nüüd kõrgema kaadrisagedusega ja teravama detailsusega. Otseülekanne koos HERO10 Black kaameraga näeb välja parem kui iial varem. Lisaks on kaameral varasemaga võrreldes parem puutetundlikkus ning kiirem katik.

Vastupidav ja veekindel disain
Täiesti veekindel ja tugevam kui kunagi varem, HERO10 Black kaamera on mitmekülgne, et olla Sinu kaaslaseks igal seiklusel. Kaamera robustne disain suudab vastu pidada ka karmidele ilmastikuoludele, filmides ikka edasi, olgu selleks muda, lumi või vesi. Vastupidav ja kriimuvaba objektiivikaitse lisab kaitset ja on lihtsasti vahetatav. Suur 1720 mAh liitium-ioon taaslaetav aku pakub rohkelt särtsu, et saaksid salvestada kauem.

Max Lens Mod
Kasuta Max Lend Modi, et saada kõige laiem ja üliäge 155˚ vaatenurk, mis annab ka purustamatu Max HyperSmooth stabilisatsiooni.

TimeWarp 3.0
Salvesta hingematvaid time-lapse stseene liikudes ise läbi looduse või linna. TimeWarp 3.0 koondab aja, salvestades momente nagu mitte miski muu. Speed Ramp on uus režiim, mis laseb Sul valida kas Real Speed (koos heliga) või Half Speed vahel samal ajal kui filmid.

Veebikaamera režiim
Ühenda HERO9 Black oma arvutiga, et edastada otse kvaliteetset videot. Kaamera mitmekülgsus kajastub ka otseülekannete tegemise võimekuses, kus Sinu kaadrid näevad välja ideaalselt värinavabad, isegi kui vlogid joostes läbi metsa ja seda kõike tänu HyperSmooth stabilisatsioonile ning teravale resolutsioonile.

Erinevad režiimid
Ära maga kunagi midagi maha – näiteks LiveBurst režiimiga, mis salvestab 1,5 sekundit enne ja pärast nupule vajutust. Ja isegi, kui sellest jääb väheks, siis HindSight salvestab lausa 30 sekundit enne kui nuppu vajutad – et Sa ei jääks kunagi parimast momendist ilma. Lisaks saad kasutada ka taimeri ning aegvõtte funktsioone, et saaksid kaamera paigutada ükskõik kuhu tehes ise samal ajal midagi muud.

Häälkäsklused
Juhi oma kaamerat hääle abil – 14 käsku nagu “GoPro, take a photo”. Isegi, kui kaamera on välja lülitatud, saad öelda: “GoPro, turn on”. HERO10 Black oskab inglise, hiina, prantsuse, saksa, itaalia, jaapani, korea, portugali, vene, hispaania ja rootsi keelt.

RAW Kõikides foto režiimides
RAW ehk töötlemata foto pakub kõige suuremat paindlikkust järeltöötluseks peale foto salvestamist. Nüüd olemas ka timelapse ja sarifotode puhul.

Sisseehitatud kinnitus
Kinnituste vahetamine võtab vaid sekundi, tänu sisseehitatud kinnituskõrvadele. Ei mingeid raame ja muid jubinaid. Ja mis veelgi parem, kõik lisad, mis sobivad HERO9 Black kaameraga, sobivad nüüd ka HERO10 Black kaameraga.

Presetid
HERO10 Black kaameras on koheselt olemas mitu erinevat seadete paketti – Standard, Aktiivne (Activity), Aegluup (Slow-Mo) ja Kinolik (Cinematic). Lisaks saad ise lisada veel erinevaid presette, et hiljem hõlpsasti vajadusele vastav preset valida.

GPS telemeetria
Funktisooni sisse lülitades saad lisada oma videole ülekatte, mis näitab Sinu kiirust, kõrgust, asukohta ja G-jõude. Nii saad edasi videoga anda parema tunnetuse oma tegevustest.

Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.