Aqara

Aqara nutipistik SP-EUC01

Tootekood:
SP-EUC01
Hind
34.50 €
Automatiseeri oma seadmed
Aqara nutipistik võimaldab ühendatud seadmeid automatiseerida lihtsalt ja mugavalt. Koos teiste Aqara nutikodu seadmetega saab mitmeid nutikaid lahendusi luua. Kas soovid, et hommikul kell 7.00 oleks Sind kohv juba ootamas? Kas tahad, et kell 17.00 läheks automaatselt tööle õhuniisutaja, et koju jõudes ootaks Sind mõnus keskkond? Kasuta selleks mugavat taimerit.

Energiasäästlik ZigBee 3.0 ühendus
Naudi kõige kiiremat, stabiilsemat ja energiasäästlikumat nutikodu tehnoloogiat.

Juhtimine telefonist
Kas unustasid kodus ventilaatori välja lülitada? Võta lihtsalt telefon välja ja ava Aqara Home rakendus. Seejärel saad oma kodus kõik nutipistikusse ühendatud seadmed lihtsasti välja lülitada.

Toetab häälkäsklusi
Juhi nutipistikut mugavalt häälkäskluste abil – see toetab kõiki populaarsemaid häälassitente (nt Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant) ja nende ökosüsteeme.

Elektritarbimise jälgimine
Aqara nutipistik võimaldab jälgida energiatarbimist kasvõi iga päev ning säästa igakuiselt elektritarbimise pealt raha. Aqara nutipistik ei toeta üle 16 A tarbivaid seadmeid.

Kaitse ülekuumenemise ja -koormuse vastu
Kui koormuse võimsus või pistiku temperatuur ületab seatud normi, katkestab see ohu vältimiseks automaatselt toite.

Aqara kodu automatiseerimine
Aqara nutikodu seeria toodete valik on lai ning neid saab hõlpsalt Aqara Hub'iga ühildada. Isegi kui WiFi ühendus on ebastabiilne või katkestatud, siis kuniks Hub on vooluvõrgus, töötavad sellega seotud seadmed endiselt korralikult.

NB! Tööks on vajalik Aqara Hub, mis on müügil eraldi.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.