Pulsikell Flowfox Leap, sinine

Tootekood:
8005
Hind
29.90 €33.90 €

Aktiivsusmonitor FLOWFOX LEAP

Pulsikell Flowfox Leap on ideaalne kaaslane sportimiseks ja igapäevasteks tegevusteks. Leap täidab kõiki pulsikellast oodatud funktsioone: 24/7 pulsi mõõtmine, sammulugemine, une monitooring, telefoni märguannete kuvamine jpm. Pulsikell Leap on stiilselt õhuke, kumera disainiga ja nii kerge, et kella oma randmel ei pane tähelegi. Kella puudetundlik värviline ekraan kohandab automaatselt ekraani eredust vastavalt väliskeskkonnale ja kuvab sissetulevad kõned, ilmateate, e-kirjad, nutikad märguanded ja meeldetuletused. IP 67 veekindluse tase ja vastupidav aku võimaldavad muretult osa võtta ka ekstreemsematest seiklustest Sinu elus. Vali 7 erineva treeningrežiimi vahel, et saavutada soovitud füüsiline vorm ning jälgi telefoni rakendusest oma päevast aktiivsust ja treeningu tulemusi. Sobib nii Android kui ka iOS nutitelefonidega. Pulsikell Flowfox Leap aitab tõsta Sinu igapäevast aktiivsust, motiveerides Sind rohkem liikuma.

Treeni koos Flowfox’iga

Ideaalne kaaslane sportimiseks. Vali 7 erineva treeningrežiimi vahel, et saavutada soovitud füüsiline vorm ning jälgi telefoni rakendusest või kella ekraanilt oma päevast aktiivsust ja treeningu tulemusi.

Pulsi mõõtmine otse randmelt

Flowfox Leap monitoorib automaatselt Sinu pulssi ööpäevaringselt, et saaksid parima ülevaate oma tervisenäitajatest. Lisaks on võimalik oma igapäevaseid pulsi mõõtmiste ajalugu jälgida mugavalt telefoni rakenduses. Kella sees olev PIXART Dynamic pulsisensor tagab täpsed mõõtetulemused.

Võimas ekraan

Flowfox Leap’i ekraan on nii viipe kui ka puutetundlik, et saaksid kella ekraanil mugavalt navigeerida. Pulsikella värviline ekraan kohandab automaatselt ekraani eredust vastavalt väliskeskkonnale, et öösel pimedas on silmale mugav kella kasutada ning päeval päikese käes on ekraan paremini nähtav.

Kvaliteetne ja töökindel

Pulsikell Flowfox Leap on vee- ja tolmukindel. Võid kellaga ujuma minna või vihmase ilmaga jooksmas käia, Leap ei vea Sind alt! Vastupidav aku võimaldab muretult osa võtta ka ekstreemsematest seiklustest Sinu elus.

Kõik mida ühest nutikast pulsikellast oodata oskad

Leap näitab Sinu e-maile, Facebooki sõnumeid, SMS-e, sissetulevaid kõnesid jpm. Pulsikellale kohaselt näed oma pulssi, samme, kaloreid, läbitud distantsi ja ka ilmateadet otse kella ekraanilt. Telefoni rakendusest saad hea ülevaate igapäevase aktiivsuse kohta, et analüüsida oma tulemusi ja tõsta oma aktiivsust.

Nutikad meeldetuletused

Ärka hommikul koos Flowfoxiga. Äratused ja paljud erinevad meeldetuletused saad seadistada erinevate vibratsioonidena, et kõik tähtsamad tegemised saaksid õigeaegselt tehtud.

Sinu uni on tähtis ka meile

Pulsikell Leap monitoorib Sinu und ja annab unekvaliteedist ülevaate nutikella rakenduses. Saad täpse ülevaate oma unest ja seda saad vaadata tagant järele. Lisaks annab rakendus sulle skoori Sinu une kohta ja jagab soovitusi parema unekvaliteedi tagamiseks.

Pulsikell Flowfox Leap ühilduvus

Flowfox Leap ühildub nii iOS kui ka Android nutiseadmetega!

Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.