Samsung

Samsung Galaxy Watch3 45MM - Silver

Tootekood:
SM-R840NZSAEUE
Hind
299.90 €364.90 €
Kuumakse
8.75 € / kuumakse alates

Nutikella kõige arenenum tervisemonitor

Kell, mis teie eest valvab. Galaxy Watch3 ühendab nutitelefoni tasemel tootlikkuse ja juhtiva tervisetehnoloogia ühes esmaklassilises ja klassikalises seadmes. Meie seni kõige arenenum Galaxy kell Galaxy Watch3 aitab teil vaevata oma elu ja tervist hallata – pannes teie heaolu teie kätesse.

Ainus nutikell, millel on täpselt pöörlev raam rakendustes navigeerimiseks

Valige kahe suuruse vahel, 45 mm või 41 mm, millest igaühel on nägu, mida te niipea ei unusta. Saadaval esmaklassilistes toonides Mystic Black, Mystic Silver ja Mystic Bronze. Elegantne disain on kujundatud ainulaadse pöörleva raamiga, mis tagab välimuse, mis töötab ööpäevaringselt.

Suurem ekraan, kuid kergem ja õhem mugavuse tagamiseks

Peen pöörleva raamiga on veelgi suurema ekraaniga lihtsam näha ja keskenduda olulisele. Galaxy Watch3 on õhem ja väiksem, kuid samas umbes 15% kergem ja keeruka välimusega, mis sobib ideaalselt teie randmele tänu oma saledale raamile.

Esmaklassiline kvaliteet, kuni rihmani

Galaxy Watch3 disain on poleeritud esmaklassilise ehtsast nahast rihmaga. Vananenud nahk loob loomuliku välimuse ja selle ümber pööramisel näete tugevdatud nahka, mis kaitseb värvimuutuste eest.

Ilu koos nutikustega

Täiendage Galaxy Watch3 iseloomulikku välimust suurima hulga kella sihverplaatidega, mis kõik sobivad selle elegantse korpusega. Looge oma kombinatsioon enam kui 40 komplikatsiooniga ja vaadake vajalikku kasulikku teavet lühidalt, pääsedes hõlpsalt juurde oma lemmikrakendustele.

Rohkem võimalusi oma töö ja mängimise tõhustamiseks

Lihtsalt ühendage Galaxy Watch3 oma Samsungi pilvekonto kaudu ühilduvate Galaxy seadmetega. Kui lähete tööle või trenni, on kiire ja lihtne minna kellalt Galaxy Note20-le või kellalt üle Bluetoothi ​​kaudu Galaxy Buds Live'i.


Toote saadavus

Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.