Baseus

Baseus Ingenuity Series Mini OTG Adaptor USB 3.1 to Type-C, Must

Tootekood:
ZJJQ000101
Hind
4.90 €

Baseus Ingenuity USB-A kuni USB-C adapter

Väike USB-A (USB 3.1) kuni USB-C adapter Baseuselt on ühilduv mitmesuguste seadmetega ja võimaldab failide edastamist kuni 10Gbps kiirusega. See võimaldab ka kiiret PD-laadimist (kasutades vastavat kaablit, mis tuleb eraldi osta). Seade on äärmiselt vastupidav, kuid samas kompaktne - saate seda alati käepärast hoida.

Lai ühilduvus

Vaatage hüvasti piirangutele. Ingenuity adapter on ühilduv enamiku populaarsete seadmetega. USB-A pistikupesa sobib näiteks ideaalselt arvutitele, seinakontaktidele, autolaadijatele, USB-hubidele ja mobiilsetele laadijatele. USB-C port võimaldab ühendada kiirlaadimiskaabli või kõvaketta korpuse, muuhulgas.

Kiirlaadimise võimalus

Teie laadijal on varustatud USB-A pistikupesa ja teil on vaja USB-C pistikupesa? Baseus brändi adapter lahendab selle probleemi! Selle abil saate hõlpsalt oma laadijaga ühendada näiteks USB-C kaabli kiirlaadimiseks ja laadida ühilduvaid seadmeid lühikese aja jooksul.

Kohene failide edastamine

Kas edastate sageli faile seadmete vahel? Te ei pea enam lõputult ootama, et kõik vajalikud fotod või dokumendid jõuaksid oma sihtkohta. Parandatud USB 3.1 liides on kuni 20 korda kiirem kui USB 2.0. See tähendab, et nüüd saate faile edastada kiirusega kuni 10Gbps!

Optimaalsed lahendused

Valige kõrge kvaliteet. Adapteril on vastupidav alumiiniumsulamist kest, mis on vastupidav kahjustustele, kulumisele ja oksüdatsioonile. Samuti eristub see kiire ja tõhusa soojuse hajutamisega. Lisaks on seadmel sisseehitatud täiustatud kiip, mis vastutab selle sujuva toimimise ja kiire, stabiilse edastamise eest.

Kerge ja kompaktne

Adapter on äärmiselt kerge, kompaktne ja kaasaskantav. See kaalub vaid 5,9 g ja selle mõõtmed on 14x22x8mm. Saate seda alati käepärast hoida - saate selle hõlpsasti mahutada oma seljakotti, käekotti, taskusse või isegi rahakotti. Võtke see kaasa tööle või puhkusele ja kasutage selle funktsionaalsust kus iganes soovite!

BrändBaseus
MudelZJJQ000101
VärvMust
MaterjalAlumiiniumsulam
Andmeedastuse kiirusKuni 10Gbps
SisendUSB-A
VäljundUSB-C
Kaal5,9 g
Mõõtmed14x22x8 mm

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
3 tk
Järveotsa esindus
3 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
3 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
3 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
572 tk
Tellimine esindusse 4-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.