Rivacase

Rivacase 5133 MacBook Pro 16 and Ultrabook sleeve - hall, 15.6"

Tootekood:
RC5133_GD
  • Ühilduvus kuni: 15.4 "
  • Värvus: Dark Grey
Hind
17.60 €

See 15,6-tolline sülearvuti ümbris, mis on spetsiaalselt loodud MacBooki silmas pidades, sobib ka kõige populaarsemate sülearvutite, ultrabookide ja tahvelarvutitega. Stiilne, õhukese joonega ja elegantne varrukas on ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Sellel on järgmised funktsioonid.

LINNADISAIN

Mustad ja süsihallid värvitoonid ühinevad, andes sellele 15,6-tollisele sülearvuti ümbrisele tööstusliku ja linnalise ilme. Õhuke joon koos julgete õmblusjoontega, varruka tagasihoidlik disain väljendab nii elegantsi kui ka mitteametlikkust, mitmekülgsust, mis sobib igat tüüpi inimestele, eriti linnaäri professionaalidele ja üliõpilastele.

MUGAVUS, HOIUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Hülss sisaldab multifunktsionaalsust, meie kaubamärgi DNA nurgakivi, mis sobib kõige populaarsematele kuni 15,6-tollistele sülearvutitele ja Ultrabookidele, sealhulgas Apple MacBook Pro 16. Mugavuse ja paindlikkuse huvides on kahekordne tõmblukuga kinnitus, mis töötab sujuvalt ning tagab kiire ja lihtsa juurdepääsu vajate oma seadet kiiresti liikvel olles, ärikohtumisel või konverentsil või loengus.

TÄIUSLIK KAITSE

Kõrgeima kvaliteediga vastupidavast materjalist valmistatud ümbris peab vastu vältimatule kulumisele linnaelus ja pikamaareisidel, säilitades selle uudsuse ja rafineerituse. Mäluvaht ümbritseb teie sülearvutit tihedalt, pakkudes maksimaalset kaitset juhuslike löökide, tolmu, niiskuse ja kriimustuste eest, mis võivad olla teie seadme allakäiguks. Kuid meie pühendumus kaitsele ei piirdu sellega. Seetõttu oleme lisanud spetsiaalsed sisemised klapiga kaitsmed, mis on loodud teie sülearvuti turvaliseks kinnitamiseks, vältides selle väljalibisemist ning kaitstes selle nurki ootamatute põrutuste ja kriimustuste eest.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.4 "
Kõrgus260 mm
Laius370 mm
Sügavus23 mm
MaterialNeoprene
VärvusDark Grey
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.