Dji

DJI Osmo Action 3 Standard Combo

Tootekood:
CP.OS.00000220.02
Osmo Action 3 võimaldab Sul igast seiklusest maksimumi võtta. Kiirkinnitusega disain laseb Sul seda mugavalt kinnitada horisontaalselt või vertikaalselt. Värviline puuteekraan on nii ees kui ka taga – tänu sellele saad muretult oma kaamerat seadistada ja jäädvustusi vaadata. Osmo Action 3 peab paremini külmale vastu, selle aku kestab kauem ning kaamera veekindlus on parem kui varem. Pole paremat aega seiklusteks kui praegune hetk.

4K 120 kaadrit/s
Iga hetk võib saada eriliseks. Salvesta videot lahutusvõimega kuni 4K 120 kaadrit/s ja talleta oma kogemused detailselt ja imelise sujuvusega.

155° ülilai vaateväli
Võimalused on Sinu ees avatud. Ülimalt lai vaateväli teeb iga tegevuspaiga veelgi veetlevamaks ja meeldejäävamaks.

Värvitemperatuuri kalibreerimine
Koge värve nagu päriselus. Action 3 värvitemperatuuri sensor kohandab valgetasakaalu ja AE, et saada võimalikult täpsed värvid, isegi keerulisemates valgusoludes, näiteks sügaval sukeldudes.

Naudi ka -20 °C külma
Kes kardab madalaid temperatuure? -20 kraadi juures saad salvestada järjest kuni 150 minutit. Action 3 pole loodud ainult külma ilmaga hakkama saamiseks, vaid selle nautimiseks.

160-minutiline akukestvus
Action 3 aku peab vastu 2,5-tunnisele kasutamisele. Jäädvusta kõik seiklused ühe laadimisega.

Kiirlaadimine
Sa ei pea enam ootama toite järel. Action 3 toetab kiirlaadimistehnoloogiat. Kõigest 18 minutiga suudab see laadida end 80% täis – sellest jagub ligikaudu kahetunniseks salvestamiseks.

RockSteady 3.0
Uue põlvkonna intelligentne stabilisaator vähendab kaameravärinaid igas suunas. RockSteady 3.0 võimaldab Sul filmida lahutusvõimega kuni 4K 120 kaadrit/s – saad stabiilse ja kaasahaarava perspektiiviga jäädvustused.

HorizonSteady
See nutikas stabiliseerimisfunktsioon aitab vähendada kaameravärinaid igas suunas, lisaks korrigeerib see isegi horisontaalselt kaldeid iga nurgaga. See tähendab, et kaader püsib horisontaalselt loodis.

16 m veekindel
Saad minna veelgi sügavamale. Kaamera kere on täielikult optimeeritud 16 meetri sügavusel kasutamiseks ning kasutades lisatarvikuid saad sellest veel edasigi minna.

Tugev klaas
Kukkumiskindel ja vett tõrjuv. Esiekraan, tagaekraan ja objektiivikaitse on tehtud tugevast Gorilla Glass klaasist, mis ei ole ainult kulumis- ja kriimukindel, vaid peab vastu ka kukkumisele 1,5-meetri kõrguselt. Lisaks on need klaasid vett tõrjuva kattega, et pildikvaliteet ei saaks veest mõjutatud.

Kaks puuteekraani
Mõlemad ekraanid on puutetundlikud. Esiekraan on väga käepärane vlogide ja selfide kadreerimiseks – enam ei pea kaamerat seadistamiseks või jäädvustuste vaatamiseks ümber pöörama. Lisaks on need puuteekraanid mugavalt käsitsetavad ka märgade kätega.

WiFi otseülekanne
Action 3 toetab otseülekannet. Saa ühendust oma maailmaga igal ajal ning jaga oma salvestust reaalajas.

Ühenda, sünkrooni ja töötle lihtsalt
LightCut videotöötlusrakendus on Action 3 jaoks optimeeritud. See saab automaatselt valida videoklipid ning need jagamiseks kokku panna.

Standard Combo komplektis on:
  • Osmo Action 3 seikluskaamera
  • Osmo Action 3 Extreme aku
  • Osmo Action 3 horisontaalne-vertikaalne kaitseümbris
  • 2 × Osmo Action 3 kummist objektiivikaitset
  • Osmo Action 3 kiirkinnitusadapter
  • Osmo sile kleebitav kinnitus
  • Osmo lukustuskruvi
  • USB-C – USB-C PD kaabel
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.