Samsung

Samsung 55 " Neo QLED 4K QN90A

Tootekood:
QE55QN90AATXXH
  • Diagonaal: 55 "
  • Lahutusvõime: 3840x2160

QUANTUM MATRIX TEHNOLOOGIA

Neo QLEDi areng on võimaldanud kasutusele võtta Quantum Matrix Technology, mis juhib detailselt uut Quantum Mini LED-i. Täpse valguse juhtimisega saate nautida suurepäraseid detaile nii pimedamates kui ka eredamates stseenides.

NEO KVANTPROTSESSOR 4K

Samsungi võimas kvantprotsessor koos sügava õppimisega loob võimalikult täpse ja kohaneva kogemuse, mida võite ette kujutada. Stseenist haaval optimeerib protsessor teie vaatamistingimusi ja parandab teie sisu. Võimas 4K tehisintellekti suurendamine tagab, et saate alati täieliku 4K eraldusvõime.

QUANTUM HDR 32X

Iga nüanss ja detail ärkab ellu rikkaliku, täpse värvi ja sügava kontrastiga. HDR10+ dünaamiline toonide kaardistamine muudab värve ja kontrastsust stseenide vahel, võimaldades teil kogeda isegi väiksemaid detaile.

100% VÄRVIMAHT QUANTUM DOT TEHNOLOOGIAGA

Quantum Dot tehnoloogia toob vaatajani seni parima pildi. 100%-lise värvimahuga, võtab Quantum Dot valguse ning pöörab selle lummavaks värviks, mis on tõetruu iga ereduse korral.

ANTI REFLECTION

Ära lase päiksesäral segada keskpäevast spordimatši või lambi peegelduses rikkuda õhtust kodukino. Selle vastu aitab kriitikute poolt tunnustatud Anti Reflection omadus. Vähem peegelduvat valgust igal istekohal ning sukeldud täielikult uusimasse kasasahitti.

LAI VAATAMISNURK

Lai vaatamisnurk laseb sul näha kauneid värve rohkemate nurkade alt, ilma et värvid oleksid moonutatud. Isegi külje pealt vaadates, saad iga kord täispildi.


Tehnilised andmed

Diagonaal55 "
Lahutusvõime3840x2160

Connectivity

HDMI Ühendused4
RJ45 Ühendused1x RJ45
USB Ühendused2x USB A Tüüp
BluetoothOlemas
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.