Dji

DJI Mavic 3 Classic DJI RC juhtpuldiga

Tootekood:
CP.MA.00000555.02
Hind
1 810.50 €
Kuumakse
52.81 € / kuumakse alates
DJI Mavic 3 Classic uue DJI RC juhtpuldiga, millel on eelpaigaldatud DJI Fly App ning mis on varustatud 5,5-tollise HD-ekraaniga, mille pilti on näha ka otsese päiksevalguse käes.

Kõrgel tasemel video- ja aerofotograafia nüüd veelgi soodsamalt! DJI Mavic 3 Classicus on peaaegu kõik DJI Mavic 3 omadused, erandiks 12 MP telekaamera, mida DJI Mavic 3 Classicul ei ole.

Hasselbladi kaamera, loo inspireerimiseks
Ikooniline Rootsi kaubamärk Hasselblad kavandas ja ehitas L2D-20c kaamera just DJI Mavic 3 jaoks, integreerides professionaalse kvaliteediga 4/3-tollise CMOS sensori uskumatult kompaktsesse korpusesse. Rangeid Hasselbladi standardeid rakendatakse nii riistvara jõudlusele kui ka tarkvaraalgoritmidele, mis viivad pildikvaliteedi täiesti uuele tasemele.

Hasselblad Natural Color Solution
Mavic 3 Classic droonil on Hasselblad Natural Color Solution, mis on aastakümnete pikkuse fotograafiakogemuse kulminatsioon, mis tagab erksad ja loomulikud värvid lihtsa päästikule vajutamisega.

5,1K videosalvestus
DJI Mavic 3 Classic mitte ainult ei salvesta õhust videoid kõrge eraldusvõime ja kaadrisagedusega, vaid jäädvustab ka kuni 1 miljardi värvi 10-bitise D-Log värviprofiiliga. See annab loomulikumad taevavärvide gradatsioonid, säilitades rohkem detaile, et tagada järeltöötluses suurem paindlikkus.

Mitmesuunaline takistuste tuvastamine
Mavic 3 Classic aitab Sul nautida kokkupõrkevaba lendu, et saaksite keskenduda parimate võimalike võtete tegemisele. Mitu lainurknägemissensorit töötavad sujuvalt koos suure jõudlusega protsessoriga, et tajuda täpselt kõikides suundades esinevaid takistusi ja kavandada ohutu lennumarsruut, mis neid väldib.

Täiustatud RTH (return to home)
See värskendatud RTH funktsioon võimaldab Mavic 3 Classicul automaatselt määrata optimaalse marsruudi tagasi oma kodupunkti ja seda kiiresti täita. Olenemata sellest, kas funktsioon on kasutaja aktiveeritud või signaali kadumise tõttu käivitatud, saab Mavic 3 Classic piisavate valgustingimuste korral hõlpsasti turvaliselt kodupunkti naasta.

Autopiloot
Juhtige Mavic 3 Classicut, et lennata mis tahes suunas, ilma et peaksite juhtkange pidevalt liigutama. See mitte ainult ei muuda pikamaalendu lihtsamaks, vaid aitab vähendada ka värinaid käsitsi juhtimise ajal, et kaamera liikumine oleks sujuvam.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.