Tomtom

TomTom GO Discover 7"

Tootekood:
1YB7.002.00
Kõige ajakohasemad TomTom Worldi kaardid
Sõida oma TomTom GO Discover auto GPS-navigatsiooniga enesekindlalt ja väldi selliseid üllatusi nagu teede sulgemine. Juurdepääs kõige täpsematele ja ajakohaseimatele kaartidele, mis on nüüd väiksema suurusega, et neid saaks kiiremini värskendada, ilma lisatasuta.

3 × kiiremad kaardivärskendused sisseehitatud WiFi kaudu
Laadi kiiresti ja juhtmevabalt alla uusimad maailmakaardid ja tarkvarauuendused oma TomTom seadmesse. Tänu sisseehitatud 5 GHz WiFi sagedusalale saab uusimaid kaarte värskendada 3 korda kiiremini ja seda ilma lisatasuta.

TomTom Traffic
Väldi liiklusesse kinnijäämist TomTomi liiklustehnoloogia abil – seda usaldavad miljonid iga päev. Alternatiivsed marsruudivalikud ja usaldusväärsed saabumisajad – seda kõike Sinu TomTom GO Discover GPS-navigatsiooni abil.

Suur kõrglahutusega ekraan
Kristallselged marsruudid. Vaata oma marsruuti sujuvalt ja erakordselt selge pildiga TomTom GO Discover GPS-navigatsiooni suurel kõrglahutusega puuteekraanil.

1-aastased kiirkaamera hoiatused
Kasutades TomTom GO Discover GPS-navigatsioonis üheaastaseid kiiruskaamerate hoiatusi püsi sammu võrra ees ja hoia kiiruspiirangust kinni, et jõuaksite turvaliselt sihtkohta. Telli prooviperioodi lõppedes.

1 aasta reaalajas kütusehindade teave
Saa soodsamait kütust tänu reaalajas kütusehindade teabega. Sinu TomTom GO Discover teab, kust leida parimad hinnad ja parimad tanklad. Lihtsalt määra oma eelistused ja mine.

1-aastane reaalajas tänavavälise parkimisteave
Avasta linnu, mitte parklaid. Vaata enne saabumist, millised parklad on tasuta või on täitumas, kasutades TomTom GO Discoveri GPS-navigatsiooni parkimisvõimalusi. Säästad koha otsimise arvelt aega!

4 × kiirem
Svaibi, suumi ja kasuta funktsioone kiiresti, sujuvalt ja moonutusteta oma TomTom GO Discover'i ülitundlikul puuteekraanil. Tänu 2 GB RAM-le on seadmel nüüd kuni 4 korda kiirem reaktsioon.

Võimas kõlar, elav heli
Sõida turvalisemalt tänu eksimatute, selgete ja võimsate hääljuhistega. Reguleeri helitugevst oma TomTom GO Discover'i seadme puutepaneelilt.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.