Tomtom

TomTom GO Expert 7"

Tootekood:
1YB7.002.20
Asjatundlik navigeerimine veoautodele, bussidele ja kaubikutele
Ühe päevaga, ühe sõiduga võib kõike ette tulla. Veendu, et oled ees ootavaks valmis tänu TomTom GO Expertile. See on Sinu spetsiaalne suure sõiduki naviatsiooniseade, mis on täis esmaklassilisi funktsioone:
  • Täiustatud kohandatud marsruutimine
  • Usaldusväärsed TomTomi maailmakaardid
  • Reaalajas piirangute märguanded
  • 4 × kiirem reageerimisvõime
  • TomTom Traffic nutitelefoni kaudu
Sinu suurele sõidukile pühendatud navigeerimine
Veendu, et oled alati õigel teel, kasutades Sinu sõidukile kohandatud marsruute ning õigeaegseid hoiatusi sildade kõrguste, ADR-tunnelite, ÜRO klassipiirangute ja muu kohta. Professionaalsetele autojuhtidele mõeldud huvipunktide (POI) abil leiad kõik, mida vajad.

Ole teel turvaliselt ja mugavalt
Saad oma teekonnast selge ülevaate turu kõrgeima eraldusvõimega suurel 7-tollisel HD-puuteekraanil. Sõida turvalisemalt häälkäskluste ja võimsa kõlari ereda heliga. Kinnita see kõik lihtsalt kasutatava klõpsa-ja-sõida kinnitusega.

Sõida enesekindlalt täpsete kaartide ja teabega
Turu kõige täpsemate ja ajakohasemate maailmakaartide abil saad autosõidusl arvamistööst loobuda. Ole liiklusest sammu võrra ees ja kiiruspiirangu piires, kasutades TomTom Traffici reaalajas värskendusi ja 1-aastaseid kiiruskaamerate hoiatusi.

Mõeldud pingutusteta kasutamiseks
TomTom GO Expert pakub lihtsat navigeerimist kaasaegse kasutajaliidese kaudu. TomTom on lisanud täiendava töötlemisvõimsuse, et saaksid kiiresti ja hõlpsalt svaipida, suumida ja funktsioone kasutada – ning seadmesse on integreeritud 5 GHz WiFi sagedusriba veelgi kiiremaks kaardi- ja tarkvaravärskenduseks.

Planeeri oma marsruut hõlpsalt TomTom MyDrive'iga
Planeeri marsruute, lisa mitu mahalaadimispunkti, kontrolli reaalajas liiklust ja salvesta lemmikmarsruudid oma nutitelefonist, tahvelarvutist või arvutist TomTom MyDrive'i abil. Marsruudid sünkroonitakse automaatselt Sinu TomTom GO Expert navigeerimisseadmega – lihtsalt istu oma sõidukisse ja oledki minekuks valmis.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.