HUAWEI

Huawei Watch D, graphite black

Tootekood:
55029508
  • Aku kestvus: 7 päeva
  • Ekraani suurus: 1.64 "
Hind
353.40 €
Kuumakse
10.31 € / kuumakse alates
  • Põhjalik tervisejälgimine
  • Vererõhu mõõtmine
  • EKG analüüs randmelt
  • Verehapniku, une ja stressi jälgimine
  • Naha temperatuuri mõõtmine
  • Ühildub nii iOS kui Android seadmetega
  • 7 päeva kestev aku

Ülim mugavus vererõhu mõõtmisel
Huawei Watch D on varustatud vererõhu mõõtmise vahenditega nagu minipump ja õhkpadi. 2.5D kumer klaas paistab silma iga käepöördega, täiendades vastupidavat alumiiniumsulamist raami, millel on kaks käepärast nuppu, mis teevad kella kasutamise äärmiselt mugavaks.

Täpne teos
Huawei Watch D omab veamarginaali ±3 mmHg*, mis on võimalik tänu suure täpsusega rõhuandurile, hoolikale rõhu tagasiside kontrollile ja väiksemale õhutakistusele. Makromolekulaarne tõmberihm, ergonoomilise kaarega õhkpadi ja liblikakinnitus on loodud nii, et need püsiksid stabiilsed ka paisumise ajal, et suurendada improviseeritud vererõhu mõõtmise täpsust.
*Veaväärtus näitab ainult seadme rõhu mõõtmise täpsust.

Mõõtmine, mis näitab enamat
Huawei patenteeritud Huawei TruBP™ vererõhu algoritm, mis põhineb kaskaadimudelil ja erinevatel vererõhumustritel, muudab Huawei Watch D tundlikuks ja arvestab kandja iga vajadusega, kasutades nutikat mõõtmisabi, ebatavalise kehaasendi tuvastamist ja mitmeid muid kõrgetasemelisi võimalusi.

Nutikad vererõhu meeldetuletused
Huawei Watch D võimaldab määrata kohandatud mõõtmisplaane, mille alusel saadab see vererõhu meeldetuletusi plaanitud aegadel, näiteks ärkamise ja magamamineku ajal, nii et saad oma vererõhu muutuste korral kohe teavituse.

Igapäevane tervisekontroll
Igapäevased kontrollülesanded hõlmavad mitmesuguseid elustiili küsimusi, sealhulgas vererõhku, kehalist koormust ja kehakaalu, muutes tervisliku eluviisi näiliselt automaatseks rutiiniks.

Hoolitse oma pere eest igal ajal
Huawei Health rakendus võimaldab terviseandmeid, näiteks vererõhu aruandeid ja ebanormaalseid näite oma tervise kogukonna liikmete vahel hõlpsasti jagada, et saaksid alati lähedaste eest hoolitseda.

Tipptasemel südame tervise lahendused
Huawei Watch D on Rahvusvahelise Teadusliku Mittetulundusliku Hüpertensiooniorganisatsiooni STRIDE BP poolt heaskiidetud seadmete loetelus.
*Euroopa Hüpertensiooniühingu, Rahvusvahelise Hüpertensiooniühingu ja Maailma Hüpertensiooniliidu ühisalgatus

EKG analüüs, mis ei jäta ühtegi lööki vahele*
EKG-rakendus sisaldab suure jõudlusega EKG sensorimoodulit, mis pakub EKG mõõtmisi, reaalajas analüüsi ja siinusrütmi, kodade virvenduse* analüüsi, aidates olla kursis ja ennetavalt teadlik peamistest südame tervisega seotud riskidest. Uus ja täiustatud elektrooditehnoloogia on muutnud EKG-signaali kogumise täpsemaks ja tundlikumaks, lisades PVD-kattega elektroodid kumerale, läbipaistvale safiirkorpuse tagaküljele, mille tulemuseks on mugav ja naha vastas olev istuvus. Puudutage lihtsalt küljel olevat elektroodi 30 sekundit, pärast mõõtmist saab kellal vaadata reaalajas tulemust.
*See rakendus ei ole meditsiiniline seade. Selle rakenduse kasutamise käigus saadud andmed on mõeldud ainult isiklikuks teabeks ja neid ei tohi kasutada meditsiiniliste uuringute, diagnostika või ravi eesmärgil. Palun loe juhised põhjalikult läbi.

Huawei TruSeen™ 5.0+ südame löögisageduse jälgimine
Huawei TruSeen™ 5.0+ südame löögisageduse jälgimise tehnoloogia kasutab kaheksat fotoelektrilist andurit, mis on paigutatud rõngakujuliselt, häiretevastaste võimete suurendamiseks erinevate signaalide lähendamise kaudu. Kella ergonoomiline safiirist tagakorpus kaardub graatsiliselt ümber randme, vähendades samal ajal oluliselt valguse häireid. Värskendatud algoritm jälgib südame löögisagedust suurema täpsusega, kasutades kõrge täpsusega signaalitöötlust, PVD-kattega elektroode mis tagavad mugava, nahaga kontaktis oleva istuvuse, et parandada EKG-mõõtmistulemusi.

SpO2 jälgimine
SpO2 on oluline tervisenäitaja, madal SpO2 tase võib põhjustada väsimust, mälu kehvenemist ja muid sümptomeid või isegi kahjustada pikaajalist tervist. Huawei Watch D pakub SpO2 seiret, nii et saad jälgida oma vere hapnikusisaldust.

Maga igal ööl hästi
Huawei TruSleep™ 2.0 une jälgimise algoritm tuvastab peamised uneseisundid, sealhulgas sügava une, kerge une, REM une, uinumise ja ärkamisaja, ning annab unekvaliteedi hindeid ja personaalseid nõuandeid, tagamaks võimalikult hea ööune.

Võta rahulikult, hinga sügavalt sisse
Igapäevaste katsumuste ja raskuste jälgimiseks ja haldamiseks on olemas stressi jälgimine ning rahustavad hingamisharjutused, mis aitavad lõõgastuda.

Naha temperatuuri mõõtmine
Sisseehitatud temperatuurianduriga kell tuvastab nahatemperatuuri, andes kohe teada, kui Su naha temperatuur muutub.

70+ treeningrežiimi
Rohkem kui 70 treeningrežiimi, mille vahel valida – astu julgelt oma mugavustsoonist välja või lihtsalt jookse, aeruta või hüppa hüppenööriga oma südame tervise heaks. Kell tunneb ära kuus tavalist treeningut ja on varustatud GNSS-positsioneeringuga, jälgimaks Su välitreeninguid suurema täpsusega.

Kauakestev aku
Huawei Watch D peab täislaetult vastu kuni 7 päeva ning juhtmevaba laadimisega saab sellele kiirelt energia taas sisse puhuda.

Sinu universaalne igapäevane kaaslane
Nutikas häälassistent, muusika taasesituse juhtimine, uus äratus või ilmaprognoos - küsi ainult!

Ühenda oma telefoniga
Huawei Health rakendus ühildub nii Android- kui ka iOS-seadmetega.

Märkused:
  • Vererõhu mõõtmistulemuste puhul võib olla suur veamäär kui Su kehahoiak on ebastabiilne (näiteks Parkinsoni tõve või ajuveresoonkonna haiguse tagajärjel) või kui Sul on südame rütmihäired, näiteks kodade virvendus, raske aneemia, perifeersed veresoonkonna haigused või artriit. Isikutel, kellel on südamestimulaator või muud implanteeritavad seadmed, soovitatakse seadme EKG-funktsiooni mitte kasutada.
  • See seade toetab randme ümbermõõtu vahemikus 13 cm kuni 20 cm ning on varustatud L- ja M-suuruses rihmade ja õhkpatjadega. Soovitatud on oma randme ümbermõõt kindlasti enne ostu mõõta.

Hoiatus
  • Ära diagnoosi ega ravi ennast mõõtmistulemuste põhjal, sest enesediagnoosimine võib Sinu seisundit hoopis halvendada. Ära unustage järgida meditsiinitöötajate nõuandeid ja saata oma tulemused meditsiinitöötajatele, kes on Sinu tervisega kursis.
  • Ära kanna toodet meditsiiniliste protseduuride ajal, näiteks magnetresonantstomograafia (MRI) või kõrgsageduslike meditsiiniseadmete kasutamise ajal. Hoia toode eemal tugevatest magnetilistest esemetest, muidu võib toode rikki minna.
  • Selle toote EKG-funktsioon ei toeta asüstoolia tuvastamist ega ST-segmendi tuvastamist.
  • Rütmihäirete korral (nt enneaegsed kodade või vatsakeste löögid või kodade virvendus) tuleb arvestada, et tulemused võivad olla ebatäpsed või ebaselged.
  • Diabeet, kõrge kolesteroolitase ja kõrge vererõhk võivad mõjutada perifeerset vereringet ja seega ka mõõtmistulemusi.
  • Vererõhu näitajad kasutajatele, kes kannatavad vereringehäirete või verehaiguste all, on altid vigadele.
  • Vältida selle toote kandmist või kasutamist vastsündinutel ja alla 10 kg kaaluvatel imikutel.
  • Järgmised rühmad peaksid selle toote vererõhunäite mõõtma ainult meditsiinitöötaja järelevalve all:
    - inimesed, kes kannatavad jäsemete värisemise sündroomi all või kelle käed ei suuda iseseisvalt painduda
    - inimesed, kellel on haavad või põletik käel või randmel
    - inimesed, kelle käele või randmele tehakse infusioon, vereülekanne või paigaldatakse kateeter
    - inimesed, kes kannavad või kasutavad hetkel meditsiiniseadmeid

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.64 "
Aku kestvus7 päeva
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.