HUAWEI

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic 43mm, valge

Tootekood:
55028824
  • Ekraani suurus: 1.43 "
Hind
381.20 €
Kuumakse
11.12 € / kuumakse alates
„Ülivõrdes nutifunktsionaalsus pole selle tugevaim külg, aga kõik see, mis on olemas, toimib intuitivselt ja hästi. Aku peab vastu mitu korda kauem kui konkurentidel.” (ajakiri Digi, mai 2023)
  • Keraamiline korpus & Sapphire klaasist ekraan
  • Merekarbimustriga roostevabast terasest raam
  • Aku kestus 2 nädalat, 30% kiirem laadimine
  • Ööpäevaringne tervisejälgimine
  • Vasta Bluetooth kõnedele otse kellalt
  • Sukeldumise tasemel veekindlus

Pilkupüüdev sära
Kella valge keraamiline korpus on eriti pilkupüüdev. Sedaon töödeldud erakordselt kõrgel temperatuuril 1500 °C ning poleeritud teemantpulbriga, et saavutada puhas valge ja veatu tekstuur – paeluv silmale ning lisaks hingav ja mugav randmel kanda.

Asenda klassika moodsa stiiliga
Tutvu ainulaadsete ekraanidisainidega, mille hulgas eksklusiivne „Day and Night“, mis muutub koos päikesetõusu ja kuufaasidega. Kell toetab ka väljalülitatud ekraaniga aja näitamist, kohandatud ekraanikujundust Su telefoni galeriist ja muid funktsioone.

Jälgi oma tervist
Huawei Watch GT 3 Pro viib igakülgse tervisejälgimise uuele tasemele ning toetab suurt hulka nutikaid funktsioone, sealhulgas pulsisageduse, vere hapnikutaseme, une- ja stressijälgimist, et saaksid võtta kasutusele ennetavaid meetmeid ja olla oma tervisega kursis.

Nutikas pulsijälgimine koos reaalajas hoiatustega
Huawei TruSeen™ 5.0+ südame pulsisageduse jälgimise tehnoloogia kasutab signaalide jäädvustamiseks ringikujuliselt asetsevat kaheksat fotoelektrilist andurit. Täiustatud algoritm filtreerib välja häired, et jälgida hoolikalt pulsisagedust. Kasutaja saab jälgida oma pulsisagedust ööpäevaringselt ja saada reaalajas hoiatusi, kui pulss kaldub tavapärasest vahemikust kõrvale.

Lisaks võimaldab Huawei TruSeen™ 5.0+ südame pulsisageduse jälgimise tehnoloogiaga teha ka vere hapnikutaseme mõõtmiseid.

Naiste tervis
Selle nutikellaga saad jälgida oma menstruatsioonitsüklit ja hinnata ovulatsiooni kuupäeva. Huawei Watch GT 3 Pro oskab meeldetuletusi saata ja aidata valmistuda saabuvaks menstruatsiooniks.

Huawei TruSleep™ 2.0 unejälgimise algoritm tuvastab peamised unestaadiumid koos unekvaliteedi hindamise ja isikupärastatud nõuannetega parima võimaliku öise puhkuse saavutamiseks.

Käepärast on alati töövalmis stressimonitor, et jälgida ja hallata kõiki igapäevaseid katsumusi ning soovitada rahustavaid hingamisharjutusi, mis aitavad lõõgastuda.

Tervislike eluviiside registreerimisülesanded muudavad heaolu tagamise rahuldavaks ja eesmärgipäraseks protsessiks, alates unest, vee joomisest kuni treeninguteni – ja palju muud!

Avasta veealune imedemaailm
Huawei Watch GT 3 Pro kella veekindluse klass on IP68 ja kuni 5 ATM-i, kell on pidanud vastu vapustavad 200 veesurvetsüklit, seega toetab seade sukeldumist kuni 30 meetri sügavusele ning on ideaalne kaaslane kõigil veealustel seiklustel.

Ohutum sukeldumine
Kell kuvab sukeldumisandmeid reaalajas, sealhulgas sukeldumise kiirus, sügavus ja kestus.

Kellal on õhukindluse turvahoiatuse seaded, näiteks automaatsed meeldetuletused, kui laskud liiga sügavale või liiga kauaks.

Ole valmis sukelduma
Kell oskab salvestada sukeldumisandmeid, nagu sukeldumise kestus ja sügavuskõver, ning muudab Sinu edusammud jälgitavaks ja nähtavaks. Apnoe treeningrežiim salvestab Su südame pulsisageduse, hinge kinnipidamise kestuse ja diafragma kokkutõmbumise algusaja, et aidata pikendada hinge kinnipidamise aega ning olla veealusteks proovikivideks paremini ette valmistatud.

100+ treeningrežiimi
Saad valida rohkem kui 100 treeningu hulgast – jooksmine, rattasõit, mägironimine, ujumine, suusatamine ja palju muud – vaid ekraanipuudutusega saab asuda teele või avastada uut rada! Andmepõhised jooksumõõdikud, sealhulgas jooksuvõimekuse indeks, treeningsurve ja treeningkoormus ning näpunäited, aitavad maksimeerida jõudlust ilma keha ülekoormamata ning jagatavad jooksumarsruudid võimaldavad oma saavutuste üle uhkust tunda!

Saa golfis parimaks
Kell salvestab golfi mängides professionaalseid löögiandmeid, nagu löögi kiirus, löökide sagedus, hoovõtu aeg ja allalöögi aeg, pakub Driving range'i režiimi, mis jälgib teie hoovõttu viimse detailini, ning pakub käepäraseid demosid ja näpunäiteid, kuidas viia golfimäng uutesse kõrgustesse!

Pikk aku tööiga ja kiire laadimine hoiavad kella töös just siis, kui seda vajad. Kellal on 30% suurem laadimiskiirus, mis võimaldab laadida 25% laetuseni 10 minutiga või 100% laetuseni vaid 85 minutiga, ning kasutada seda tervelt 14 päeva, enne kui järgmist laadimist vaja läheb.
  • Aku kestus tavapärase kasutuse korral: 14 päeva
  • Aku kestus intensiivse kasutuse korral: 8 päeva

Rohkelt nutifunktsioone
  • Aktiveeri oma telefoni kaamera kaugpäästiku funktsiooniga ja jäädvusta meeldejäävaid hetki vaid mõne puudutusega randmel.
  • Watch AppGallery kaudu on allalaadimiseks saadaval hulgaliselt kolmandate osapoolte rakendusi.
  • Vasta Bluetooth kõnedele otse kellalt. Vasta sissetulevatele kõnedele või keelduge neist, saada kohandatud kiirvastuseid ja vaata kõnelogisid, et olla maailmaga ühenduses ka siis, kui telefon pole käepärast.
  • Kuula liikvel olles muusikat. Kell suudab telefoni esitusloendeid sünkroonida ja treeningute ajal Su lemmiklugusid iseseisvalt esitada. Pane vaid Bluetooth kõrvaklapid pähe ja asu teele.
  • Kell ühendub sujuvalt enamiku nutiseadmetega. Huawei seadmetest iOS ja Android telefonideni, Huawei Watch GT 3 Pro töötab sujuvalt käsikäes kõigi seadmetega.

PS! Kuigi Huawei Watch GT 3 Pro kuulutati välja koos tipptasemel EKG mõõtmise tehnoloogiaga, ei ole see funktsionaalsus hetkel veel Eestis saadaval.

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.43 "
Veekindlus kuni30
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.