Apple

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Alpine Loop M, starlight (MQFR3EL/A)

Tootekood:
MQFR3EL/A

Töökindlus

Tutvuge kõigi aegade kõige usaldusväärsema ja funktsionaalsema Apple Watchiga. Vastupidav titaanist korpus, täpne kahesageduslik GPS, kuni 36-tunnine aku tööiga ja mobiilsidevabadus.

Seni suurim ja eredaim Apple Watchi ekraan.

 Alati sisselülitatud Retina ekraani maksimaalne heledus on 2000 niti ja see on kaks korda eredam kui mis tahes muu Apple Watch. Suur ekraan annab teile rohkem ruumi treeningmõõdikute ja üksikasjalike kellanäidikute jaoks. Wayfinderi raam võimaldab teil pöörata Digital Crown, et aktiveerida öörežiim, et hämaras paremini vaadata.

Lükka edasi. Jookse kaugemale.

Olgu see teie esimene võistlus üle pika aja, 10K või ultramaraton, selleks on vaja erilist inimest, kes otsib väljakutset, mis paneb teid füüsiliselt proovile. Apple Watch Ultra on õppepartner, mis aitab teil oma võimalusi laiendada.

GPS

GPS-i jõudlus on ülioluline sportlastele, kes vajavad kõige täpsemat mõõdikut, olgu nad siis linnatänavatel või looduses treenides. Apple Watch Ultra sisaldab uut täppis-kahesageduslikku GPS-süsteemi, mis tagab vapustava täpsuse ka kõige keerulisemates keskkondades.

Kompass

Täpne kompass on kõrbes navigeerimiseks sama oluline kui vastupidav saapapaar. Uuendatud rakendus Compass pakub täiesti uusi vaateid ja funktsioone, mis viivad randmepõhise orienteerumise uutesse kõrgustesse.

Tegevusnupp. Jäta oma jälg. Leia oma tee. Tegevusnupu ühe vajutusega saate kiiresti määrata oma asukohta kompassi teekonnapunkti või alustada kohe tagasiteed, et saaksite keskenduda ees- või tagakäigule.

Sireeni helitugevus 86 detsibelli. Helipääste. Kui eksite või vigastate ja vajate tähelepanu, hoidke sireeni aktiveerimiseks all nuppu Action, mida on kuulda kuni 600 jala või 180 meetri kaugusel.

Kõik, mida Apple Watchi juures armastate.

Tänu funktsioonidele, mis aitavad teil püsida tervena, turvaliselt ja ühenduses, saab seda piire nihutavat kella kanda ka iga päev.

Tehinilised andmed

Veekindlus kuni100
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.