Samsung

Samsung 27" ViewFinity S8 UHD-monitor

Tootekood:
LS27B800TGUXEN
  • Eraldusvõime: 3840 x 2160
  • Diagonaal: 27 "
  • Paneelitüüp: IPS
  • Kaadrisagedus: 60 Hz
Hind
524.30 €
Kuumakse
15.29 € / kuumakse alates

UHD-eraldusvõime ja IPS-paneel

Iga detail on selge. 4x Full HD pikslitega on iga pisiasi täpsem, samas kui suur ekraan võimaldab samal ajal kasutada erinevaid tööriistu, rakendusi ja programme. Lisaks, IPS-paneelil on kristallselged värvid ning 178° vaatamisnurk.

DCI-P3 98%

Rohkem värve, suurem mõju. S8-l on nüüd suurem värvivalik, mis toetab kuni 98% DCI-P3, tänu millele on igas töös rikkalikumad ja tõelisemad värvitoonid. Tipptasemel ekraani saavad kasutada ka graafilised disainerid ja teised loomeinimesed, kes vajavad igas olukorras täpsust.

Pantone Validated™

Iga pilt on tõetruu. S8-l on Pantone sertifikaat, mis tähendab valdkonna liidri kinnitust, et ekraanil kasutatakse enam kui 2000 Pantone värvi ja 110 Pantone SkinTone™ tooni. Nüüd näeb maailma ekraanil välja sama hea kui tegelikkuses.

DisplayHDR 400

Iga varjund on kõnekas. HDRi toega on ekraanil sügavad mustad ja eredad valged. Tumedad alad on rikkalikud, samas kui heledad on intensiivsed, nii et tulemus on selge ja detailne, pakkudes imelist vaatamiskogemust.

Matt ekraan

Sisu on selge ka eredas päevavalguses. Maailma esimese ULi kontrollitud peegeldusvaba monitori mati ekraani tehnoloogia aitab professionaalidel sisu vaadata ja töödelda ka siis, kui neid ümbrisev valgus on ere.

USB-C ja LAN-pesa

Unusta segadus, aga ole ühendatud. Sülearvutit saad laadida ja andmeid edastada vaid ühe USB-tüüpi C-kaabliga, millel on 90 W laadimine, et kogeksid vähem ühendusprobleeme. Täiendav LAN-pesa võimaldab interneti kasutamiseks sülearvuti lihtsalt monitoriga ühendada.

Ergonoomiline disain

Paiguta ekraan nii, et tunned end mugavalt. Pööra ekraan horisontaalseks või vertikaalseks, tõsta kõrgemale või madalamale. Kalluta, et leida parim vaatamisnurk. Lisaks aitavad puhta, minimalistliku mulje luua metallist alus ja väike sügavus.

Ökopakendid & Eco Saving Plus

Loo keskkonnasõbralikest pakenditest praktilised kodused vahendid või taaskasuta materjale. Samsungi ekraanil on globaalne energiatõhususe sertifikaat: monitoril on ökorežiim, mis säästab 10% rohkem energiat.


Tehnilised andmed

Diagonaal27 "
Eraldusvõime
3840 x 2160
Paneelitüüp
IPS
Eredus
350 cd/m²
Kaadrisagedus
60 Hz
Reageerimisaeg
5 ms
Kuvasuhe
16:9

Lisainfo:

KõlaridJah
Horisontaalne vaatenurk178
Vertikaalne vaatenurk178

Mõõtmed:

Laius445 mm
Kõrgus170 mm
Sügavus42.7 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
35 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.