Edifier

Edifier R1280DB stereo speaker - black

Tootekood:
R1280DB
Hind
161.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier R1280DB kõlarid

Edifier R1280DB kõlarid ühendavad suurepärase helikvaliteedi ja klassikalise, elegantse disaini. Nende koguvõimsus ulatub 42W-ni ja 4-tolline bassikõlar pakub unustamatut muusikalist elamust. Seadmete mugavaks kasutamiseks on sisse ehitatud pöördnupud ja kaasasolev puldiga juhtimine. Kõlarid on varustatud kahe RCA sisendiga, optilise ja koaksiaalse sisendiga. Samuti saate nendega ühendust luua Bluetoothi kaudu.

Vaimustav heli

Nautige ülimat helikvaliteeti. Edifier R1280DB 2.0 aktiivkõlaritel on RMS-võimsus kuni 42W. Neil on sisseehitatud 4-tolline bassikõlar ja esiküljel asuv bassirefleksipord. See võimaldab neil pakkuda meeldivat, selget ja sügavat heli. Lisaks võimaldavad küljepaneelil olevad nupud heli kohandada teie soovi järgi täpsete helitugevuse, kõrgsageduse ja bassi reguleerimistega.

Mitmekülgsed ühendusvõimalused

Kõlarid eristuvad laiast ühilduvusest ja võimaldavad mitmesuguseid ühendusmeetodeid. On kaks RCA pistikühendust ning hiljuti lisatud optilised ja koaksiaalsed sisendid. Saate ka ilma kaablita hakkama ja valida traadita ühenduse. Usaldusväärne Bluetoothi ühendus tagab kiire ja stabiilse heli edastamise. See tähendab, et saate hõlpsalt ühendada oma valitud heliallika kõlaritega ja avastada oma lemmiklugusid uues ja paremas kvaliteedis.

Funktsionaalne puldiga juhtimine

Komplekt sisaldab ka praktilist pulti, mis võimaldab teil R1280DB-d mugavalt kaugelt juhtida. Sellega saate näiteks kõlarid sisse lülitada, välja lülitada või summutada, reguleerida helitugevust või valida heliallika. Saate ka Bluetoothi kaudu esitamist juhtida. Te ei pea enam diivanilt ega tugitoolilt üles tõusma, et lugusid vahetada või muusikat vaigistada!

Aegumatu disain

Edifier R1280DB kõlarid mitte ainult ei paku tipptasemel heli, vaid on ka silmailule äärmiselt meeldivad. Nende kabinet on valmistatud 100% MDF-ist, nii et see näeb tõesti hea välja ja minimeerib akustilist resonantsi - nii et te ei pea muretsema soovimatute vibratsioonide pärast. Klassikaline, elegantne disain muudab seadmed sobivaks peaaegu igasse sisekujundusse.

Komplekti sisu

  • 2 kõlarit
  • Kõlarite ühenduskaabel
  • RCA-RCA kaabel
  • RCA-3,5 mm pistikupesa kaabel
  • Pult
  • Kasutusjuhend
VäljundvõimsusL/P: 21W+21W RMS
Signaali-müra suhe85dBA (A)
Müra tase25dB (A)
Sisendi tundlikkusLINE IN1: P/V:450±50mV; LINE IN2: P/V:550±50mV; OPT/COA: P/V:500±50mFFS;
Bluetooth:P/V:700±50mFFS
Sagedusvahemik55Hz-20KHz
Bassikõlar4 tolli (116mm)
Kõrgsageduskõlar13mm siidikupli kõrgsageduskõlar
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.