Logitech

LOGITECH G PRO Wireless Gaming Mouse, black

Tootekood:
910-005272
  • DPI: 16000
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB
  • Värvus: Must
Hind
89.90 €94.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Hiire G Pro Wireless Gaming 910-005272

Koos professionaalidega disainitud, loodud võitmiseks
PRO Wireless on unikaalne hiir professionaalsetele e-spordi mängijatele. Üle kahe aasta on Logitech G osakond töötanud koos üle 50 professionaalse mängijaga, et tagada täiuslik kuju, mass ja aistingud koos LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia ja HERO 16K anduriga. Tulemuseks on mänguhiir ületamatu jõudluse ja täpsusega, pakkudes vahendeid ja enesekindlust võitmiseks.

Meie täpseim andur mängimiseks
Logitech G, nagu professionaalsed e-spordi mängijad, püüab alati paremat kiirust ja täpsust. Tänu HERO 16K-le, uue põlvkonna mänguandurile, on maailm saanud selles valdkonnas uue liidri. HERO 16K andur on optimeeritud PRO Wireless hiirele, et tagada erakordne liikluse jälgimine üle 400 IPS ilma viivituseta. HERO 16K andur tagab kõrgeima jõudluse igal tundlikkusel ilma sileduse, kiirendamise või filtreerimiseta eraldusvõimega 100 kuni 16 000 dpi. HERO 16K andur tarbib ka 10 korda vähem energiat kui selle eelkäijad, näiteks PMW3366, võimaldades kasutada kergemat akut parema eluea tagamiseks. Professionaalid vajavad parimat varustust - see on HERO 16K andur.

LIGHTSPEED juhtmevaba side tehnoloogia
Juhtmest loobumine on professionaalidele hädavajalik. Juhtme lohistamine tekitab hõõrdumist ja segadust, mis on vastuvõetamatu professionaalsel tasemel mängimisel. See innovaatiline, kõikehõlmav tehnoloogia kõrvaldab probleemid viivitusega, ühenduvusega ja toitega ning tagab püsiva ühenduse värskendussagedusega 1 ms - ilma viivituste ja juhtmeteta.

Ultrakerge
Viimane Logitech G endoskelett saavutab äärmiselt madala kaalu, 80 g. Väga õhuke välimine kiht paksusega ainult 1 mm kasutab innovaatilist redelbaasi, mis tagab tugevuse turniiridel ja konstruktsiooni toetuse.
Edasijõudnud LiPo aku on väga pika elueaga ja kerge kaaluga, mis tagab muretu juhtmevaba mängimise. Laadige hiir uuesti ja ärge muretsege turniiril aku pärast.

48 programmeeritavat nuppu
Eemaldatavad parem- ja vasaknupud muudavad PRO Wireless hiire täiuslikult kohandatavaks mõlemale käele. Professionaalid saavad ise otsustada, kui palju külgnuppe nad soovivad kasutada nullist neljani. DPI1 nupp. DPI nupu programmeerimiseks on Logitech G HUB tarkvara, mis on saadaval alates 03/09/2018, asub hiire põhjas, et vältida juhuslikke DPI muutusi mängimise ajal. Logitech G PRO Wireless Gaming hiirt saab kasutada otse karbist välja, kasutades eelnevalt määratletud nupu seadeid. Saate selle täielikult konfigureerida vastavalt oma eelistustele, kasutades Logitech G HUB tarkvara.

LIGHTSYNC RGB
PRO Wireless on varustatud tagantvalgustusega umbes 16,8 miljoni värviga koos kohandatavate2 Täiustatud funktsioonid nõuavad Logitech G HUB tarkvara, mida saab alla laadida saidilt logitechG.com/downloads, mis on ideaalne teie meeskonna värvide esindamiseks, konfiguratsioonide isikupärastamiseks või sünkroonimiseks teiste Logitech G seadmetega. LIGHTSYNC seadmed pakuvad ka valgusefekte, mis kohanduvad mängusündmustega, visualiseerimistega, ekraani värvisampleerimisega ja palju muud. Kõik see on tagatud G HUB tarkvaraga.

Sisseehitatud mälu
Tänu sisseehitatud mälule saate G HUB tarkvara abil eelistused salvestada otse hiirele, mis tagab kiire kasutamise turniirisüsteemides. Hiire seaded ei muutu, olenemata sellest, kas mängite kodus või laval. Jätke kohandatud tarkvara installimine või seadete uuesti konfigureerimine vahele. Alustage kohe mängimist.

Mehaaniliste nuppude süsteem pingega
PRO Wireless hiir on varustatud viimaste nupu uuendustega. Eraldiseisvate plaatide venitamiseks vasakul ja paremal nuppudega kasutades metallist vedrut, vähendati liikumisulatust ja aktiveerimise tugevust (vajutamiseks vajalik jõud) ning parandati seda. Tulemuseks on äärmiselt täpne, järjepidev ja mõned klikid.

Pikaajaline jõudlus
PRO Wireless hiir põhineb Logitechi üle 35-aastasel kogemusel hiire disainis, ehitamises ja testimises. See loodi vastu pidama professionaalsete e-spordi mängijate kasutamisele treeningutel ja turniiridel. PRO hiire pind on kaetud, mis tagab vastupidavuse ja kindla haarde. Jalad on testitud, et need saaksid läbida üle 250 km vahemaa. Vasak ja parem nupp tagavad vastupidavuse 50 miljonile klikile, mis vastab viiele aastale igapäevastel 10-tunnistel treeningutel.

PRO seeria
PRO seeria varustus on loodud konkreetseks otstarbeks, st professionaalseks mängimiseks. Kõige arenenum tehnoloogia ja kõrgeimad kvaliteedinõuded, mis on välja töötatud koostöös professionaalsete mängijatega üle maailma, tagavad vajaliku täpsuse, kiiruse ja vastupidavuse võitmiseks. Kõike, mida professionaal vajab. Ilma üleliigseta.

Tehnilised andmed:

Mudel:G PRO
Ühenduvus:Juhtmevaba; USB
DPI:16000
Patareide tüüp:Integreeritud
Kiirendus:40 g

Lisaandmed:

Sensor:HERO™
Valgustus:Olemas
Kaabli pikkus:1.8 m
Kujutegur:Parema-käeline
Värvus:Must
Hiire kaal:80 g
Tootjagarantii:
2 years

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
16 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
3 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.