ASUS

Asus Tri Band PCI-E WiFi 6E PCE-AXE59BT 802.11ax + Bluetooth 5.2

Tootekood:
90IG07I0-MO0B00
Hind
57.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
ASUS ProArt Cashback
Kampaania kehtib 09.04.2024 - 21.05.2024

Osta ProArt tähisega tooteid kampaania perioodil ja registreeru, et saada raha tagasi!


Registreerumine on avatud 23.04 - 04.06.2024

Võta kampaaniast osa promotion.asus.com

Täpsemate tingimustega saad tutvuda: promotion.asus.com/tac

Wi-Fi 6E PCI-E kaart koos 2 välise antenni ja magnetjala toega. Toetus 6 GHz, 160 MHz sagedusribadele, Bluetooth 5.2, WPA3 võrgu turvatehnoloogiale ning OFDMA ja MU-MIMO tehnoloogiatele

  • ASUS WiFi 6E täielik lahendus - optimeeritud võimalused ja jõudlus
  • Uusim 6 GHz sagedusriba - vähem koormust võrguühendustes ja vähendab segusid Wi-Fi edastustes
  • Uusim Bluetooth 5.2 standard - parem signaaliala, kõrgem edastuskiirus ja vähem segusid
  • Äärmiselt kiired Wi-Fi 6 ja Wi-Fi 6E standardid - kiirused on 4.6 korda suuremad, parandatud ühenduse jõudlus ja suurem võrgu turvalisus
  • Vähenenud signaalita surnud tsoonid väliste antennide abil - vabalt seisvad saatja ja ühenduskaabel võimaldavad parima võimaliku signaali vastuvõtuks lihtsat paigutust

Juhitav Wi-Fi 6E ühenduvus

ASUS pakub täielikku lahendust viimasele Wi-Fi 6E standardile toetamiseks, alates marsruuteritest kuni juhtmevaba PCIe-kaartideni. Tänu hoolikalt välja töötatud tehnilistele lahendustele ja toetavale tarkvarale pakub ASUSi täielik Wi-Fi 6E lahendus optimeeritud võimalusi ja jõudlust.

PCE-AXE59BT toetab ainult PCI-Express x1 standardit, paigaldage kaart emaplaadi PCI-e x1 pesasse.

Vähem koormatud Wi-Fi sagedusriba

PCE-AXE59BT on PCIe Wi-Fi 6E kaart, mis võimaldab teil ühendada oma arvuti Wi-Fi 6E marsruuteriga spetsiaalse 6 GHz sagedusriba kaudu. Tänu sellele ei võistle arvuti juurdepääsu eest ribalaiusele seadmetega, mis ei toeta Wi-Fi 6E standardit. 6 GHz sagedusriba võimaldab kuni seitsme täiendava 160 MHz kanali kasutamist, tagades suurema ribalaiuse ja ühenduse paindlikkuse ning vähendades võrgu ummistust.

Täiendamine lauaarvutit ultrakiire Wi-Fi 6E standardiga

Tänu toetusele Wi-Fi 6E 6 GHz tehnoloogiale ja laiadele 160 MHz kanalitele pakub PCE-AXE59BT marsruuter kuni 4.6 korda kiiremat* juhtmevaba edastust võrreldes Wi-Fi 5 standardiga töötavate seadmetega, mis teeb selle ideaalseks ülesannete jaoks, mis nõuavad väga suurt ribalaiust.

* Võrdlus põhineb PCIe 2x2 160 MHz Wi-Fi 6E jõudlusel võrreldes PCIe 2x2 80 MHz WiFi 5 jõudlusega.

Väiksem viivitus. Kiire Wi-Fi ühenduvus.

PCE-AXE59BT lisab teie arvutile äärmiselt kasulikud OFDMA ja MU-MIMO funktsioonid. Nende tehnoloogiatega ei pea teie arvuti enam ootama juhtmevaba ribalaiuse järjekorras teiste ühendatud seadmetega andmete edastamisel marsruuterile, vaid selle asemel on võimalik andmeid iga seadme jaoks edastada samal ajal. Selle tulemusel saab kasutaja nautida kiiremat jõudlust ja madalamat viivitust maksimaalse WI-FI jõudluse jaoks.

* Nõuab ruuterit, mis toetab Wi-Fi 6 ja MU-MIMO.

Kiire täiendamine Bluetooth ühenduvusega

Installige kaart PCE-AXE59BT oma arvutisse, et kohe varustada see viimase Bluetooth 5.2 tehnoloogiaga ja nautida kuni kahekordset andmeedastuskiirust ja neljakordset leviala võrreldes Bluetooth 4.2-ga. Lisaks väheneb segamine võrreldes Bluetooth 5.0-ga. Teie arvutil on kiired ja stabiilsed ühendused kõigi teie juhtmevaba perifeersete seadmetega.

Parem Wi-Fi signaal optimaalse antenni paigutusega

PCE-AXE59BT on varustatud saatjaga, mis võimaldab paigutada antennid arvuti korpusest väljapoole ja reguleerida nende nurka segude minimeerimiseks ja optimaalse signaali vastuvõtu tagamiseks. Magnetjalaga on võimalik saavutada veelgi suuremat paindlikkust paigutuses.

Parandatud võrgu turvalisus WPA3 toe abil

PCE-AXE59BT kasutab Wi-Fi turvaprotokolli WPA3, mis pakub teie arvutile täiendavat kaitset välise rünnaku vastu ja annab teile rahu kasutades võrku.

Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.