ROBOROCK

Roborock Tolmuimeja Robot S8+ Valge

Tootekood:
S8P02-00
  • Värvus: Valge
Hind
719.90 €759.90 €
Kuumakse
21.00 € / kuumakse alates

PUHASTUS

Täiesti uued topelt kummiharja parandavad tolmuimemist ja tagavad vähem karvade takerdumist, viies murevaba koristamise järgmisele tasemele. Olgu selleks parkettpõrandad, plaadid või isegi vaibad ja matid, karvad ja mustus pühitakse hõlpsasti minema.

ROBOROCKI CARPET BOOST+ SÜSTEEM

Vaiba puhastamine on lihtne tänu Roborocki Carpet Boost+ süsteemile, mis teeb Sinu vaiba puhtaks - olgu tegu lemmikloomade karvade või leivapuru eemaldamisega.

HELI

Tänu VibraRise helivibratsioonitehnoloogiale koged uut moodi robotmoppimst, mis puhastab Sinu põrandaid püsivalt kõrge rõhuga kogu puhastusperioodi vältel kuni 3000 korda minutis.

MOPI TÕSTMINE

Nutikas mopi tõstmine tähendab, et vaiba tuvastamisel tõstetakse mopp kõrgemale. Nüüd saad mopitud põrandad ja tolmuimejaga puhastatud vaibad ühe puhastuskorraga. Pole vaja seada keelualasid. Pole vaja osasid vahetada. Pole tüli. Lihtsalt puhas mugavus.

KÄSI POLE VAJA

Kui tahad põrandaid moppida ning ei taha mopilappi otsida ja paigaldada. Rääkimata vaevast, mis kuluks roboti külgharjade vahetamisel moppide vastu. VibraRise'iga ei pea Sa seda tegema. Ühe telefonipuudutusega saad tolmuimejalt mopile vahetada nii tihti, kui soovid.

HOIA PUHTAD ALAD PUHTANA

Kui Sul on ilusti puhastatud elutoa põrandad, kuid köök vajab moppimist, kas tahad, et köögi mustus veetaks üle terve elutoa? Ei. VibraRise abil saad moppida üksnes ja ainult oma kööki. Pärast seda tõstab robot mopi üles ja sõidab tagasi oma dokki, jättes põrandad laitmatult puhtaks.

REACTIVE 3D TAKISTUSTE VÄLTIMINE

3D struktuurvalguse ja infrapuna pildistamistehnoloogia abil saab Reactive 3D takistuste vältimise süsteem aidata robottolmuimejal tuvastada ja vältida potentsiaalseid ohte põrandatel, nii valges kui ka pimedas ruumis, pakkudes muretut puhastuskogemust.

KAARDISTA KIIREMINI, PUHASTA KIIREMINI

Koge kiiret ja tõhusat puhastamist, sest Sinu robottolmuimeja võib luua kaardi kuni 6 korda kiiremini enne esimest koristusülesannet ja võib vajadusel puhastada Sinu igapäevast ala 30% kiiremini.

NUTIKAD SOOVITUSED KEELATUD TSOONIDE JAOKS

Tuvastab automaatselt kergesti kinnijäädavaid kohti ja soovitab keelatud tsoone, et vältida robottolmuimeja kinnijäämist kitsastesse kohtadesse. Saad joonistada ka nähtamatuid seinu, mis blokeerivad Sinu roboti pääsu teatud aladele Roborocki rakenduses.

KOHANDATUD PUHASTUSRUTIINID

Otsusta ise, millal robot puhastab, kasutades kohandatud puhastusgraafikuid ja seadistades puhastusrutiine konkreetsetes majapiirkondades regulaarselt või vastavalt vajadusele.

3D KAARDISTAMINE

3D kaart võimaldab Sul täpselt oma maja virtuaalselt ehitada. Mööbli lisamise võimalusega saad luua oma majast kõige detailsema kaardi, tagades parima võimaliku puhastuse.

VÄLJASPOOL TIPPTUNDI LAADIMINE

Saad valida tipptunni välisel ajal laadimise, et säästa energiat ja vähendada tippaja elektritarbimise kulusid.

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
119 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.