Edifier D12 2.0 Bluetooth schwarz retail

Edifier
Tootekood: D12-BK
Hind
97.85 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier D12 Stereo Kõlar

Suurepärane helikvaliteet, lihtne kasutamine ja klassikaline, elegantne disain? See on võimalik! Edifier D12 kõlar on loodud pakkuma teile unustamatut muusikaelamust. Kahe esituse režiimiga ja nuppudega ülemisel paneelil saate seda kohandada vastavalt oma vajadustele, ning kaasasolev kaugjuhtimispult muudab selle mugavaks kaugjuhtimiseks. Toode on ühilduv erinevate heliallikatega, mille saate ühendada kaabli või traadita Bluetooth 5.0 kaudu.

Imeline heli

Vaatamata oma kompaktsele suurusele, toob D12 kõlar välja fantastilise helikvaliteedi. 0,75-tollised siidist kõrgsageduskõlar ja 4-tollised kesk- ja bassikõlarid tagavad täiusliku harmoonia ja kristallselge heli. Lisaks pakub esipaneelil asuv refleksport laiemat helivälja ja sügavamat bassi. Kuid üllatused ei lõpe siin! Kõlar on varustatud line out funktsiooniga, mis võimaldab teil nautida loomulikku, moonutustevaba heli.

Erinevad ühendamisvõimalused

Edifieriga on teil soovitud valikuvabadus. D12 võimaldab teil ühendada valitud heliallikad mitmel viisil. Integreeritud AUX ja Line in portide abil on see ühilduv erinevate seadmetega. Samuti saate kaablitest vabaks murda ja ühendada kõlari traadita, andes teile vabaduse, millest olete unistanud, ja muutes teie korralduse lihtsaks. Usaldusväärne Bluetooth 5.0 ühendus tagab kiire ja stabiilse edastuse - viivitused ja muud signaaliprobleemid on minevik!

2 esituse režiimi valimiseks

See ainulaadne kõlar on ideaalne erinevate rakenduste jaoks. Olgu see muusika kuulamine või filmi vaatamine, Edifier annab teile kõrgeima kvaliteediga heli ja ainulaadse kaasahaarava kogemuse igas olukorras. Kohandage oma kõlari jõudlust, valides 2 saadaval olevast esituse režiimist. Teatri režiim võimaldab teil veelgi sügavamalt filmiloo sisse minna ja kogeda unustamatuid emotsioone. Muusikarežiim toob esile teie lemmiklaulude parimad küljed.

Nautige mugavat kontrolli oma heli üle

Edifier paneb helikontrolli täielikult teie kätte. Kõlari ülemise paneeli nupud võimaldavad teil täpsustada mitte ainult helitugevust, vaid ka kõrgeid ja madalaid helisid. Kasutage seda võimalust, et rõhutada oma lemmikmuusika parimaid külgi. Kuid see ei ole veel kõik! Samuti on kaasas mugav kaugjuhtimispult, et saaksite mugavalt reguleerida helitugevust, vahetada lugusid, muuta režiime ja valida heliallikad. Te ei pea enam iga kord toolist üles tõusma!

Parandatud disain

Avastage, et modernse tehnoloogia ja klassikalise disaini edukas kombinatsioon on võimalik! Edifier D12 kõlari puidust korpus näeb tõeliselt suurepärane välja ja annab sellele ajatu, elegantse iseloomu. See on fantastiline lisa peaaegu igasse keskkonda. Kuid see ei ole selle ainus eelis! Puidust korpuse kasutamine aitas vähendada akustilist resonantsi, nii et saate kuulata muusikat nii valjult kui soovite, kartmata ebameeldivaid helisid.

Karbis

KõlarKaugjuhtimispult3.5mm kuni 2RCA helikaabel (1.7m)2RCA kuni 2RCA helikaabel (1.7m)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudelD12
VärvMust
Bluetoothi versioon5.0
HelikoodikudSBC
Võimsus (RMS)R/L (kõrgsageduskõlar): 15W+15W; R/L (kesk-bassikõlar): 20W+20W;
Frekvenresponse54Hz-20kHz
HelisisendidAUX, Line in, Bluetooth
HeliväljundLine out
Sisendi tundlikkusAUX 500±50mV; Line in: 700±50mV; Bluetooth: 450±50mFFs;
Signaali ja müra suheR/L: ≥85dB(A)
Müra tase≤25dB(A)
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.