Edifier G2000 2.0 Bluetooth Gaming RGB weiß retail

Edifier
Tootekood: G2000WT
Hind
94.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G2000 2.0 kõlarid (valge)

Vali professionaalse kvaliteediga riistvara ja naudi suurepärast heli mängimise, filmide vaatamise ja muusika kuulamise ajal. Edifier HECATE G2000 2.0 kõlarid on kompaktse suurusega, 32W võimsusega, suurepärase helikvaliteedi ja mänguritele mõeldud RGB taustvalgustusega. Kolme esitlusrežiimiga on kõlarid kasulikud erinevates olukordades ja teenivad kogu peret.

Imeline helikvaliteet

Mis teeb need kõlarid nii kõrge helikvaliteedi saavutamiseks? Need on 2.75-tollised draiverid komposiitkoonusest, RMS 16W ja tippvõimsus 32W. Lisaks on kõlari nurk 10° ja 0.65L isomeetriline koda pakub veelgi paremat helikogemust. Nii et vali G2000 ja naudi selget heli ning täiuslikku harmooniat bassi ja kõrgete helide vahel.

Erinevad rakendusstsenaariumid

G2000 pakub kuni 3 esitlusrežiimi, nii et saad kohandada heli vastavalt oma kuulamismugavustele. Sa saad valida Mängimise, Filmi ja Muusika režiimide vahel ning nautida optimaalset heli mängusessiooni, filmiõhtu või reedeõhtu sõpradega.

Silmatorkav RGB taustvalgustus

G200 on ideaalne pakkumine kõigile mängijatele. Kõlarid on varustatud huvitava RGB taustvalgustusega, tänu millele täiustavad nad iga mängija töökohta. Mis on oluline, nad pakuvad lausa 12 erinevat valgustusefekti, nii et igavuse pärast ei pea muretsema. Lisaks võimaldab kõrge kvaliteediga heli kuulda iga vastase liikumist.

Ühenda nagu soovid

Kõlaritel on mitu sisendporti, nii et saad otsustada, kuidas neid ühendada. Sa saad näiteks kasutada USB või AUX 3.5 mm kaablit ja nautida usaldusväärset, juhtmega ühendust. Kõlarid toetavad ka Bluetooth 5.1, nii et saad neid juhtmevabalt ühendada ja vähendada oma laual olevate kaablite arvu. Valik on sinu.

Kohandatud sinu vajadustele

Edifier HECATE G2000 eristub oma silmapaistva funktsionaalsuse ja hoolikalt läbimõeldud disaini poolest. Neil on mitu nuppu, mis võimaldavad mugavalt hallata funktsioone nagu RGB taustvalgustuse efektid, heliefektid või Bluetoothi ühenduse katkestamine. Mis veel, kõlaritel on libisemiskindlad padjad ja mati pinnaga paneelid lisavad šikki ja elegantset puudutust.

Karbis

KõlaridUSB kaabelAUX kaabelToiteadapterKasutusjuhend
BrändEdifier
MudelinumberG2000
RMS8W + 8W
Tippvõimsus16W + 16W
Frekventsagedus98Hz - 20 KHz
Signaal-müra suhe≤ 25dB (A)
Heli reguleerimineShift
Bluetoothi versioon5.1
Kaal1.4 kg
Mõõtmed106 x 105 x 130 mm
VärvValge
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.