Edifier MP230 2.0 holz Bluetooth Retro-Look retail

Edifier
Tootekood: MP230BROWN
Hind
77.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier MP230 juhtmevaba kõlar

Edukas kombinatsioon modernsest tehnoloogiast ja retrostiilist? Edifier tõestab, et see on võimalik! MP230 kõlar näeb äärmiselt elegantne välja ja garanteerib suurepärase helikvaliteedi tänu oma 48 mm kõlaritele ja Class-D võimendile. Vastupidav aku tagab kuni 9 tunni tööaega ühe laadimisega ning Bluetooth 5.0 vastutab usaldusväärse juhtmevaba ühenduse eest. Seade võimaldab ka muusika mängimist TF-kaardilt või AUX-kaabli kaudu.

Imeline helikogemus

Mis teeb MP230 kõlari nii hästi mängivaks? Selle stereoakustiline süsteem koosneb kahest 48 mm kõlarist ja integreeritud kaheastmelisest passiivradiatorist. Kõik see tagab laiendatud helivälja, selged kõrged helid, tugevdatud madalad helid ja rikkaliku detaili. Veelgi enam, DSP-tehnoloogia ja täiustatud Class-D võimendi garanteerivad kristallselge heli ja kaotusteta kvaliteedi.

Mitmed ühendusvõimalused

Mängi muusikat vabalt valitud allikast. MP230 kõlar toetab Bluetooth 5.0, mis tagab kiire, stabiilse juhtmevaba edastuse, pikema tööaja ja suurema häirekindluse. Samuti saad selle ühendada valitud seadmega AUX-kaabli kaudu. Muusika mängimine helikaardi või TF-kaardi kaudu on samuti võimalik.

Palju tunde muusikat

Nüüd saad kuulata muusikat katkematult isegi terve päeva. Kõlar on varustatud kõrgekvaliteedilise liitium-polümeerakuga, mille mahtuvus on 2500 mAh, mis võimaldab mängida lemmiklaule kuni 9 tundi ühe laadimisega. See teeb sellest ideaalse mitte ainult kodus, vaid ka reisil või piknikul, võimaldades kuulata laule, podcaste või audioraamatuid peaaegu igal pool.

Praktilised ja stiilsed nupud

Kõlari mugav kasutamine on võimalik spetsiaalselt kujundatud nuppude abil, mis on täiuslik klaveriklahvide imitatsioon. Need on äärmiselt meeldivad puudutada ja kergesti alluvad sõrmedele. Nende abil saad näiteks MP230 sisse või välja lülitada, pausida või jätkata esitust, alustada Bluetooth-režiimi, vahetada laulu või reguleerida helitugevust.

Täiuslik retro armastajatele

1950. ja 1960. aastate inspiratsiooniga disain meeldib kindlasti retro armastajatele. Puitkorpus mitte ainult ei näe äärmiselt elegantne välja, vaid on ka meeldiv puudutada ja minimeerib akustilist resonantsi, saavutades veelgi parema helikvaliteedi. Veelgi enam, seadme põhjas on spetsiaalsed padjad, et isoleerida soovimatud vibratsioonid ja anda sellele rohkem stabiilsust.

Komplekti sisu:

KõlarUSB Type-C andmeedastuskaabelHelikaabelKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelMP230
Väljundvõimsus (koos moonutuste piiranguga)10 W + 10 W
Sagedusala70 Hz - 13 KHz
SNR≥85 dB (A)
HelisisendBluetooth, TF kaart, AUX, helikaart
Aku mahtuvus2500 mAh
EsitusaegKuni 9 h
Mõõtmed164x84,3x108,8 mm
Kaal0.85 kg
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.