Edifier MS50A Multiroom Bluetooth WiFi retail

Edifier
Tootekood: MS50A
Hind
127.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier MS50A kõlar (pruun).

Avasta uuesti oma lemmikmeloodiate maagia Edifier MS50A-ga! See kõlar pakub väga head helikvaliteeti, tuginedes edasijõudnud DSP-tehnoloogiale, mis rõhutab heli autentsust ja vähendab moonutusi. Kõlaril on atraktiivne disain, mis sobib paljude interjööridega. Ülalt asuv puutetundlik paneel võimaldab intuitiivset juhtimist, helitugevuse reguleerimist ja sujuvat laulu vahetamist.

Edifier/MS50A/3

Teie privaatsus on kaitstud

Edifier MS50A tagab meelerahu privaatsuse osas, kuna sellel pole sisseehitatud mikrofoni. See tähendab, et saate nautida koosolekuid ja lõõgastumise hetki, muretsemata segamise või privaatsuse rikkumise pärast. Kõik teave jääb turvaliseks ja kaitstuks.

Edifier/MS50A/7

Intuitiivne juhtimine

Tänu puutetundlikule paneelile on helitugevuse juhtimine ja laulude vahetamine äärmiselt lihtne. Peened sõrme liigutused võimaldavad teil kohandada heli vastavalt isiklikele eelistustele ja sujuvalt vahetada oma lemmiklugude vahel.

Edifier/MS50A/5

Rikkalikum kogemus rakendusega

EDIFIER HOME rakendus võimaldab teil ühendada kaks MS50A kõlarit, et luua ümbritseva heli kogemus, mis toob teie ümbruse ellu. Võimendi ja edasijõudnud DSP-tehnoloogia toel pakub rakendus realistlikumat heli kõrgema kvaliteediga, ilma moonutusteta.

Edifier/MS50A/10

Võimsus ja tugi teie lemmikplatvormidele

Edifier MS50A kõlaril on võimas 40W väljund ja 102mm kõlarid, mis tähendab uskumatut helikvaliteeti. Komplekt on samuti ühilduv Bluetooth 5.2-ga, tagades stabiilse ühenduse. See toetab muusika platvorme nagu Spotify Connect, Apple Music ja Amazon Music, ning on ühilduv Amazon Alexaga, muutes selle ideaalseks muusikakeskuseks igas kodus.

Edifier/MS50A/11

Juhtmevaba ühendus

Seade toetab juhtmevabu ühendusi Wi-Fi ja Bluetooth kaudu, mis pakuvad stabiilset ühendust, madalat energiatarbimist ja laialdast kasutust. Edifier Home rakenduse abil saate hõlpsasti ühendada oma koduvõrguga ja kasutada AirPlay 2, edastades muusikat oma iPhone'ist, iPadist või Macist, aga ka kasutada Alexat, ühendades kõlari oma sisseehitatud assistendi seadmega või Amazon Echo'ga. Teil on ka võimalus ühendada Spotify ja TIDAL Connect ning luua sünkroniseeritud muusikaseade, mis katab mitu tuba nende teenuste abil.

Edifier/MS50A/12

Komplekt sisaldab

Kõlar x 1 Toitekaabel x 1 Juhised x 1
BrändEdifier
Mudeli nimiMS50A
VärvPruun
Bluetooth5.2
Võimsus40W
Kõlari suurus102mm
Seadme kaal2.26kg
ToetabSpotify Connect / Apple Music / Amazon Music 2022 Q2 Extend with Tidal & TuneI
Ühilduvus Amazon AlexagaJah
RakendusEdifier Home App
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.