Apple

Apple HomePod Gen 2, must

Tootekood:
MQJ73D/A
  • Ühenduvus: WiFi IEEE 802.11 n; Bluetooth 5.0
  • Värvus: Must
Hind
400.50 €
Kuumakse
11.68 € / kuumakse alates
Parim nutikõlar Apple'i ökosüsteemis kinni olevale kasutajale. Lihtsalt seadistataval kõlaril on väga hea heli ja selle mikrofonid saavad Siri häälkäskluste kuulamisega alati hästi hakkama. Apple TV kasutajad saavad lisada kaks Homepodi ja luua endale kodukinosüsteemi (ajakiri DIGI, oktoober 2023).

Lihtsalt hämmastav

Uuendustest pakatav HomePod Gen 2 pakub vaatamata oma väiksele suurusele ootamatult suurt heli. 16,8 cm kõrgune kõlar ei võta peaaegu üldse ruumi, kuid täidab kogu toa rikkaliku 360-kraadise heliga, mis kõlab hämmastavalt iga nurga alt. HomePodil on selle aluse ümber viis kiirt kujundavat tweeterit. Need optimeerivad kõrgeid sagedusi, et luua üksikasjalik, liigendatud heli ja seda hämmastava selgusega. Nii saad nautida kristallselget vokaali ja kõiki instrumentide detaile – justnagu oleksid seal isiklikult kohal.

HomePod Gen 2 on loodud sobima kõikjale. Selle elegantne kuju on kaetud peene õmblusteta võrkkangasse, mis on praktiliselt läbipaistev seda läbiva heli jaoks. Kõrali peal asub aga taustvalgustusega puutepind, mille kaudu on kõlarit mugav juhtida.

Tuppa häälestatud
Ruumituvastusega mõistab HomePod automaatselt oma asukohta ruumis, kasutades heli peegelduste kuulamiseks mikrofone. See häälestab heli vastavalt, nii et saad nautida parimat võimalikku kuulamiskogemust olenemata selle asukohast.

100+ miljonit laulu?
HomePod on loodud selleks, et tuua esile Apple Musicu parim. Kuula kõiki oma lemmikartiste ja -lugusid kõrgeima kvaliteediga otse oma kodus. Tänu pingevabale juurdepääsule ühele maailma suurimale muusikaraamatukogule ei lõppe muusika mitte kunagi.

Kui Sul on kodus mitu HomePod nutikõlarit, saad terve kodu ühe helisüsteemiga ühendada. Palu Siril mängida üks lugu kõikjal või sama hõlpsalt igas toas ka teine ​​lugu. Ja HomePod mini töötab ka koos HomePodiga ning pakub erinevaid funktsioone nagu Intercom.

Stereoheli
Kui soovid HomePod heli veelgi vingemaks teha, saad ühendada kaks HomePod ja kuulata stereoheli. Kaks samas ruumis ühendatud HomePod nutikõlarit loovad kaasahaarava helilava jaoks vasak- ja parempoolsed kanalid.

Kinokogemus
Kasuta HomePodi koos Apple TV 4K-ga, et nautida Dolby Atmose heli täieliku kinoliku kodukinokogemuse jaoks. Täielikult kaasahaarav heli. Meeleolukad visuaalid. Maailmatasemel sisu. Sinu lemmiktelesaated ja -filmid ei näinud kunagi välja ega kõlanud nii eredalt.

HomePod töötab vaevata kõigi Apple'i seadmetega
Võta vastu kõnesid oma iPhone'ist, kuula oma Macis muusikat või vii teleri vaatamine järgmisele tasemele, tuues heli oma Apple TV-st HomePod kõlarisse.

Isikupärastatud muusikasoovitused kuvatakse automaatselt ka Su iPhone'is, kui hoiad seda HomePodi kõrval – täielik kontroll Sinu sõrmeotstes, ilma iPhone'i lahti lukustamata.

Siri teeb kõike muretult
Siri on kõikehõlmav nutiassistent, mis seab HomePod kõlari Sinu pere tegevuste keskmesse. Ükskõik, kas vajad igapäevaste ülesannetega abikätt, soovid nutikodu tarvikute hõlpsat juhtimist või tahad lihtsalt oma lemmiklaulu kuulda - lihtsalt küsi Sirilt.

Nutikodu juhtimine
  • Sisseehitatud anduriga suudab HomePod tuvastada ja öelda ruumi temperatuuri ja niiskuse. Ja saad selle automatiseerida nii, et rulood sulguvad, kui temperatuur jõuab teatud kraadideni.
  • HomePod kuulab turvaliselt suitsu- ja vingugaasihäireid. Kui üks neist helidest tuvastatakse, saad iPhone'is, iPadis ja Apple Watchis selle kohta märguande.
  • HomePod võimaldab Sul oma nutika kodu tarvikuid automaatselt juhtida, luues automaatikaid. Seadista oma valgustus hõlpsalt igal õhtul kell 22.00 välja lülituma.
  • Nutika kodu juhtimine eemal olles on lihtne. Kas pead külalisele ukse lukust lahti tegema? Pole probleemi. Saad selle eest hoolitseda rakenduses Home.
  • HomePod töötab sujuvalt koos HomeKit tarvikutega. Ja Matteri – uue nutika kodu ühenduvusstandardi – olulise ehitusplokina ühildub see nüüd veelgi rohkemate tarvikutega.

Intercom levitab sõna
Kui majas on rohkem kui üks HomePod, saad Intercomi kaudu hõlpsasti häälega suhelda oma pereliikmetega. Palu Siril saata oma sõnum tervele majale või üksikutesse tubadesse - ning kõik saavad vastata.

Lihtne ühendada, lihtne juhtida
Seadista oma nutikodu ja hoid kõikjal ühendust. Sõltumata sellest, kas Sul on juba nutikodu või alles valid oma esimest nutiseadet. Seadistamine ja ühenduse pidamine kõikjalt on HomePod mini ja Home rakenduse abil kiire ja mugav.

Kõlar, mis kaitseb Sinu õigust privaatsusele
Privaatsus on hädavajalik - eriti kodus. HomePod mini tagab isikliku teabe turvalisuse ning on usaldusväärseks abiliseks Sinu pere igapäevaelus.

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusWiFi IEEE 802.11 n; Bluetooth 5.0

Lisainfo

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
9 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.