Edifier | Bluetooth Speaker with Microphone Input | R1580MB | Bluetooth | Black | 42 W

Edifier
Tootekood: R1580MB
  • Ühenduvus: Wireless
  • Värvus: Must
Hind
84.05 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Erakordsed Edifier R1580MB kõlarid

See kaasaegne Edifieri kõlarite komplekt pakub kõrgekvaliteedilist muusikakogemust elegantse korpusega, mis sobib igasse interjööri. Kõlareid saab kasutada tavapärasel viisil või kaasasoleva puldiga. Kahe RCA sisendi abil on võimalik ühendada mitmeid Stereo/Audio seadmeid, samuti saad muusikat mängida oma telefonist Bluetoothi kaudu. R1580MB võimaldab sul kohandada helisid vastavalt sinu muusikalistele vajadustele. Avasta oma lemmikhelid uuesti.

Edifier/R1580MB/1

Kõrge kvaliteediga ehitus

Kõlarid on valmistatud paksust, turul tõestatud MDF-ist, esipaneel on kaetud grilledega, mis katab kaks draiverit ja ümmarguse bassirefleksi porti, mille läbimõõt on umbes 35mm. Kõrgsagedusdraiveril on 13mm siidikuppel, kaetud plastmassist kattega. 4-tollise läbimõõduga keskbassi draiver asub allpool kummisuspensioonil. Tunne end nagu kontserdil, oma kodus.

Edifier/R1580MB/5

Palju võimalusi

Edifier R1580MB kõlarid on varustatud kahe 6.3mm pistikuga, mis võimaldab sul neile mikrofoni ühendada, ideaalne igale karaoke entusiasti kodu jaoks. Helid nendest on võimendatud ja mängitakse kohe kõlarite kaudu. Pole muud, kui kutsuda sõbrad ja nautida koosolekuid. Peidetud potentsiomeetrid võimaldavad sul reguleerida helitugevust, vahetada heliallikate vahel ja kohandada helitugevuse tasakaalu muusika ja mikrofoni heli vahel.

Edifier/R1580MB/2

Mugavad juhtnupud

Sa saad kõlareid juhtida väikese, patareitoitega puldiga, mis on pakendis kaasas. See töötab infrapuna porti kaudu, mis asub aktiivse kõlari esiseinal. Sa saad seda kasutada kõlarite sisse- ja väljalülitamiseks, helitugevuse reguleerimiseks ja Bluetoothi kaudu mängitava muusika juhtimiseks.

Edifier/R1580MB/6

Elegantne korpus

Klassikaline must värv muudab kõlarid ideaalseks igasse interjööri paljude aastate jooksul. Paks MDF-paneel, mille paksus on umbes 5mm, kaitseb kõlareid kahjustuste eest ja minimeerib akustilist resonantsi, pakkudes selget heli ilma moonutusteta.

Edifier/R1580MB/3

Kits komplekt:

Passiivne kõlarAktiivne kõlarPuldigaRCA-RCA audio kaabel (1.7 m)3.5-RCA audio kaabel (1.7 m)Kõlarite ühenduskaabel (5 m)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudelR1580MB
KõlarisüsteemTüüp 2.0
Kõlari võimsus (RMS)42 W
Sisendi / Väljundi tüübidStereo RCA sisend - 2 tk
Mikrofoni sisend2tk 6.3mm
Traadita ühendusBluetooth
JuhtimineJuhtnupud kõlaril
LisainformatsioonHelitugevuse reguleerimine
Kõlari laius140 mm
Kõlari kõrgus225 mm
Kõlari sügavus160 mm

Tehnilised Andmed

Ühendused3.5mm/Bluetooth/Optical/Coaxial
ÜhenduvusWireless
BluetoothOlemas

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
36 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.