Edifier D32 Multiroom-fähiger WiFi Speaker Bluetooth holz retail

Edifier
Tootekood: D32WD
Hind
229.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier D32 kaasaskantav kõlar (pruun)

Kas soovid oma muusikaelamust täiesti uuele tasemele viia? Edifier D32 kõlariga on see võimalik! See pakub kokku 60W väljundvõimsust, tagades suurepärase heli. Veelgi enam, saad sellega ühendada mitmel viisil - olgu see siis Bluetoothi, AirPlay 2 või AUX sisendi kaudu. See töötab kuni 12 tundi, mistõttu on see ideaalne valik pidude või väljasõitude jaoks. Vaata, millega veel Edifieri kõlar sind üllatada suudab!

Kõrge kvaliteediga heli

Edifier D32 on juhtmevaba kõlar, mis tagab kõrge kvaliteediga heli. Suurepärase heli saavutamiseks pakub see kokku 30W+15W x 2 (RMS) väljundvõimsust. Varustatud kahekordsete 1" kõrgsageduslike kõlarite ja 4" kesk-bassikõlaritega, toob see esile selge ja puhta heli. Täisdigitaalne signaalitöötlus, kahe suuna aktiivne jaotusfilter ja dünaamilise ulatuse kontroll tagavad täpse heli reprodutseerimise. Lisaks pakuvad kahekordsed bassirefleksikanalid võimsat ja sügavat bassi, rõhutades iga nooti. Tugev 12mm paksune MDF korpus vähendab moonutusi ja resonantsi, tagades heli selguse isegi kõrgetel helitugevustel.

Kõrglahutusega heliedastus

Edifier D32 kõlar tagab kõrglahutusega juhtmevaba heliedastuse, võimaldades kasutada erinevaid platvorme ja seadmeid. Sa saad sellega ühendada mitmel viisil, näiteks Bluetooth versioon 5.3, AirPlay 2, USB-C või AUX kaudu. Veelgi enam, Edifieri kõlar on ühilduv koodekitega nagu SBC, AAC, LDAC - Bluetoothi jaoks, ja AAC, ALAC AirPlay2 jaoks. Seetõttu pakub D32 kasutajatele paindlikkust ja kõrget helikvaliteeti, sõltumata kasutatavast platvormist või seadmest. Lisaks on Edifier D32 kõlar saanud Hi-Res Audio Wireless ja Hi-Res Audio sertifikaadi, mistõttu on see suurepärane valik kõigile, kes hindavad kõrge kvaliteediga heli ja rafineeritud disaini.

Parandatud muusikaelamus

Veelgi parema muusikaelamuse jaoks pakub Edifier D32 kõlar võimalust rühmitada üks või mitu kõlarit mitme ruumi muusikasemaks. Selle funktsiooniga saad heli levitada kogu oma kodus, et nautida veelgi kaasahaaravamat muusikaelamust igas toas. See süsteem võimaldab sünkroniseerida heli erinevate kõlarite vahel, tagades ühtse heli ja täieliku kaasatuse sinu lemmikmuusikasse, olenemata nende asukohast. See teeb Edifier D32 kaasaskantavast kõlarist ideaalse lahenduse muusikaarmastajatele, kes soovivad nautida suurepärast heli kogu kodus.

Pikk tööaeg

Edifier D32 on ideaalne lahendus neile, kes otsivad pikaajalist muusikaelamust ilma sagedase laadimise vajaduseta. Varustatud sisseehitatud 5200 mAh akuga, tagab see äärmiselt pika tööaja. Suudab töötada 12 tundi 80% helitugevusel ilma välist toiteallikata, saavad kasutajad nautida oma lemmikmuusikat kogu päeva ilma katkestusteta. See on ideaalne reisideks, väliüritusteks või pikkadeks päevadeks rannas. Edifier D32 kaasaskantav kõlar on garantii pikaajalise ja rahuldust pakkuva muusikaelamuse jaoks.

Kergesti kasutatav

Edifier D32 kõlar pakub mugavust ja lihtsat kasutamist mitmete nutikate funktsioonidega. Varustatud tagapaneelis peidetud käepidemega, on kõlar lihtne kaasas kanda, võimaldades sul seda vabalt endaga kaasa võtta. Esipaneelil asuv akordioniklahvistik muudab juhtimise lihtsaks, pakkudes kiiret juurdepääsu erinevatele funktsioonidele ja heliseadistustele. Lisaks töötab kõlar EDIFIER ConneX mobiilirakendusega, mis võimaldab lisafunktsioone ja isikupärastatud seadistusi, pakkudes kasutajatele veelgi rohkem mugavust ja paindlikkust seadme kasutamisel. Need arengud muudavad Edifier D32 kergesti kasutatavaks kõigile, kes hindavad mugavust ja funktsionaalsust.

Komplektis:

Edifier D32 kõlarToitekaabelUSB-C kuni USB-C helikaabel3.5mm-3.5mm kaabelKasutusjuhendOhutuskaart

 

TootjaEdifier
mudelD32
Värvvalge
VäljundvõimsusRMS 15 W x2, 30 W
MuundurKesk-bass: 4"; kõrgsagedus: 1"
Frekventsagedus52 - 40 kHz
Signaal-müra suhe (SNR)85 dB (A)
SisendiportidUSB-C, AUX
Juhtmevaba ühendusBluetooth, WiFi (Apple AirPlay)
Bluetoothi versioon5.3
HelikoodekidSBC, AAC, LDAC, ALAC (ainult AirPlay režiimis)
Sisendi tundlikkusAUX: 450 ± 50 mV; USB: 400 ± 50 mFFS; Bluetooth: 400 ± 50 mFFs
Mõõtmed250 × 162 × 180.5 mm
Kaal3.04 kg
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.