Edifier G2000 2.0 Bluetooth Gaming RGB rot retail

Edifier
Tootekood: G2000RD
Hind
107.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G2000 (punane) kõlarid.

Valige professionaalne varustus ja nautige suurepärast heli mängimise, filmide vaatamise ja muusika kuulamise ajal. Edifier HECATE G2000 2.0 kõlarid eristuvad oma kompaktse suuruse, 32W võimsuse, suurepärase helikvaliteedi ja mängu RGB taustvalgustuse poolest. Kolme esitlusrežiimiga töötavad kõlarid hästi erinevates olukordades ja teenivad kogu peret.

Imetlege helikvaliteeti

Kuidas suudavad kõlarid pakkuda nii kõrge kvaliteediga heli? Need on 2.75-tollised draiverid koos komposiitdiafragmaga, RMS 16W ja tippvõimsus 32W. Lisaks on kõlari nurk 10° ja 0.65L isomeetriline õõnsus tagab veelgi parema helikogemuse. Nii et valige G2000 ja nautige selget heli ning täiuslikku harmooniat bassi ja kõrgete helide vahel.

Kasulik erinevates olukordades

G2000 kõlarid pakuvad kuni 3 esitlusrežiimi, nii et nad kohandavad heliparameetreid vastavalt sellele, mida te parajasti teete. Seega saate valida mängimise, filmi ja muusika režiimide vahel ning nautida optimaalset heli mängimise seansil, filmiõhtul või reedeõhtul sõpradega koosolekul.

Silmatorkav RGB taustvalgustus

G2000 on ideaalne valik kõigile mängijatele. Kõlarid on varustatud huvitava RGB taustvalgustusega, seega täiustavad nad suurepäraselt iga mängija töökohta. Oluline on, et nad pakuvad lausa 12 erinevat valgusefekti, nii et te ei pea igavuse pärast muretsema. Lisaks võimaldab kõrge kvaliteediga heli kuulda iga vastase sammu.

Ühendage, nagu soovite

Kõlaritel on mitmeid sisendporte, nii et saate otsustada, kuidas neid ühendada. Näiteks saate kasutada USB või AUX 3.5mm kaablit ja nautida usaldusväärset juhtmega ühendust. Kõlarid toetavad ka Bluetooth 5.1, nii et saate neid juhtmevabalt ühendada ja vähendada oma laual olevate kaablite arvu. Valik on teie.

Teie vajadustele kohandatud

Edifier HECATE G2000 eristub oma silmapaistva funktsionaalsuse ja hoolikalt läbimõeldud disaini poolest. Neil on mitu nuppu, et saaksite mugavalt hallata selliseid funktsioone nagu RGB taustvalgustuse efektid, heliefektid ja Bluetoothi ühenduse katkestamine. Veelgi enam, kõlaritel on libisemiskindlad padjad ja matt paneelid lisavad šikki ja elegantset puudutust.

Komplektis

KõlaridUSB kaabelAUX kaabelToiteadapterKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG2000
VärvPunane
Bassi element2 3/4 tolli
Tippvõimsus16 + 16W
RMS8W+8W
Sagedusvahemik98 Hz-20kHz
Müra tase≤25 dB(A)
Bluetoothi versioon5.1
Kaal1.4 kg
Mõõtmed106 x 105 x 130 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.