Edifier Studio R1380DB 2.0 holz Bluetooth retail

Edifier
Tootekood: R1380DB
  • Ühenduvus: Yes
  • Värvus: Brown
Hind
112.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier R1380DB kõlarid

Edifier R1380DB on huvitav kombinatsioon uuenduslikust helikvaliteedist ja klassikalisest disainist. Professionaalsed kõlarid on varustatud tipptasemel draiveritega, mis tagavad selge ja tasakaalustatud heli. Puitkorpus vähendab tõhusalt akustilist resonantsi. Saadaval on optilised, koaksiaalsed ja liinisisendid, mis võimaldavad ühendada enamikku mudeleid. Saate hõlpsasti paarida mis tahes seadmeid Bluetooth 5.1 ja aptX koodekiga. Kaasasolev kaugjuhtimispult tagab mugava kasutamise.

Edifier/R1380DB/1

Täielik kontroll heli üle

Saate koheselt juurde pääseda kõige olulisematele funktsioonidele. Edifieri kõlari külgpaneel muudab põhiliste seadete kohandamise uskumatult lihtsaks. Ühe liigutusega saate reguleerida helitugevust, bassitaset, aga ka kõrgeid ja madalaid helisid, teiste seas. Kaasasolev kaugjuhtimispult tagab vabaduse seadme sisse lülitamiseks, lugude vahetamiseks ja heliallika valimiseks. Saate hõlpsasti kohandada helisignaali vastavalt oma ootustele.

Edifier/R1380DB/10

Digi-kiip

Et näha, mis teeb need kõlarid suurepärase helikvaliteedi poolest muljetavaldavaks, piisab, kui vaadata sisse. R1380DB kasutab TI PCM9211 digitaalset kiipi, et tagada täpne helikvaliteet. Sisseehitatud kõrgsageduslik draiver mõõdab 25 mm. Kõrgsageduslikud draiverid, samuti keskmise ja madala sageduse draiverid vastutavad suurepärase tasakaalu ja täpse helitöötluse eest. Klass D võimendi koguväljundvõimsusega 42 W tagab unustamatu muusikakogemuse.

Edifier/R1380DB/3

Qualcommi tehnoloogia

R1380DB kõlarid pakuvad laia ühilduvust ja palju ühenduvusvõimalusi. Riistvara on varustatud liinisisendi, optiliste ja koaksiaalsete portidega. Vabanege kaablitest ja piirangutest Bluetooth 5.1 abil, Qualcomm aptX koodek vastutab usaldusväärse traadita edastamise eest. Valige õige viis oma seadme ühendamiseks, et nautida sujuvat ja stabiilset edastust.

Edifier/R1380DB/6

Unikaalne välimus

Edifieri kõlarid pakuvad erakordset funktsionaalsust, olles samas suurepärase välimusega. See kõik on tänu puidust korpusele ja stiilsele disainile. Tulemuseks on uskumatult elegantne ja atmosfääriline iseloom. Need osutuvad kindlasti maitseka lisandiks klassikaliselt dekoreeritud interjööridesse.

Edifier/R1380DB/11

Kiti sisu:

Passiivne kõlarAktivne kõlarKaugjuhtimispultKõlarite ühenduskaabelRCA-RCA helikaabel3.5 mm RCA helikaabelKiudoptiline helikaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
MudelR1380DB
Bluetoothi versioonV5.1
Frekventsagedus55Hz-20kHz
HelisisendidLiinisisend, Optiline, Koaksiaalne, Bluetooth
Müra tase≤30 dB (A)
Väljundvõimsus (RMS)21 W + 21 W
HelikoodekaptX, SBC
Värvpruun
Sisendi tundlikkusLiinisisend1: 450 ±50 mV;Liinisisend2: 550 ±50 mV;Optiline/Koaksiaalne: 450 ±50 mFFs;Bluetooth: 700 ±50 mFFs;
Signaal-müra suhe≥85 dB (A)
Keskmise/bassi draiver4"
Kõrgsageduslik draiver1"

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusYes
BluetoothOlemas

Lisainfo

VärvusBrown
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.