Edifier QR65 Monitorlautsprecher RGB - weiß

Edifier
Tootekood: QR65-WT
Hind
344.70 €
Kuumakse
10.05 € / kuumakse alates

Edifier QR65 kõlarid (valge)

Anna end muusika lummusesse Edifier QR65 abil! Need kompaktsed kõlarid on saanud Hi-Res Audio ja Hi-Res Audio Wireless sertifikaadid, mis tagavad ülimat helikvaliteeti. LDAC koodek garanteerib kõrgeima resolutsiooniga edastuse ning 3 saadaval porti koos TurboGaN tehnoloogiaga võimaldavad sul kiiresti laadida oma nutitelefoni või tahvelarvutit. Veelgi enam, saad lihtsalt ühendada oma valitud seadme nii juhtmega kui ka juhtmevabalt - Bluetoothi kaudu. Lisaks valgustab kõlarite läbipaistev korpus koos modernse taustvalgustusega iga ruumi värvidega.

Heli, mis kutsub sind endasse

Sukeldu helide sügavustesse! Hi-Res Audio ja Hi-Res Audio Wireless sertifikaadid kinnitavad, et QR65 kõlarid edastavad kõrgeima kvaliteediga heli, tabades iga detaili ja nüansi sinu lemmiklauludest. Nende väljundvõimsus ulatub kuni 70 RMS, muutes need suurepäraseks isegi suurtes ruumides. Kõrgsageduskõlarid (32 mm) ja pika löögiga alumiiniumkeskmise bassikõlarid (70 mm) tagavad uskumatult rikkaliku detaili - kindlasti rahuldavad nad sinu ootusi. Samuti on tähelepanuväärne, et kõlarid töötlevad signaali täielikult digitaalselt ja neil on kahe suunaline aktiivne jaotusfilter, ning nende DRC süsteem parandab veelgi ruumi akustikat. Lisaks võimaldab MazeTube Bass Reflex Channels tehnoloogia QR65-l edastada sügavamat, võimsamat ja puhtamat bassi. Samuti on võimalik ühendada väline subwoofer.

Rohkem kui lihtsalt kõlar

Edifier QR65 kõlarid sobivad rohkemaks kui lihtsalt muusika kuulamiseks! Need toetavad edasijõudnud TurboGaN tehnoloogiat, nii et saad lühikese ajaga laadida mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas oma nutitelefoni, tahvelarvutit või juhtmevabu kõrvaklappe. Toode on varustatud 3 väljundportiga - 2x USB-C ja USB-A, mis võimaldab sul ühendada mitu seadet samaaegselt. Kõlarid pakuvad maksimaalset võimsust kuni 65 vatti ja toetavad PD, PD3.0 PPS ja QC kiiret laadimist.

Ühenda nii, nagu soovid

Olgu sul milliseid seadmeid tahes või millist ühendust eelistad, Edifier QR65 kõlarid on valmis rahuldama sinu vajadusi. Need pakuvad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, nii et saad kaugelt mängida muusikat oma nutitelefonist, ilma et peaksid mugavalt toolilt tõusma! Veelgi enam, QR65 toetab juhtivat LDAC koodekit, seega toetab see Hi-Res juhtmevaba heli kuni 990 Kbps ja edastab parima kvaliteediga edastuse kuni 96kHz. Eelistad traditsioonilisi, juhtmega lahendusi? Sul on ka USB-A ja RCA port, et ühendada oma kõlarid seadmega kaabli abil.

Loo oma toas ainulaadne atmosfäär

Edifier QR65 viib sind värvide täis maailma! Need on varustatud värvilise taustvalgustusega, mis elavdab iga ruumi spektakulaarsete efektidega. Nende läbipaistev disain rõhutab veelgi visuaalseid omadusi, võimaldades valguse peent läbimist. Sul on kasutada kuni 11 efekti. Lisaks võimaldab Edifier ConneX rakendus kohandada taustvalgustust vastavalt oma soovidele - nüüd otsustad sina, millised värvid saadavad sinu muusikat. Kas soovid luua rahustava, meeleoluka atmosfääri? Või eelistad dünaamilisi valgustusefekte peol? Edifier ConneXiga pole miski võimatu!

Imeline disain

Sa saad mitte ainult kõlarid, vaid ka spetsiaalsed alused, et pakkuda sulle veelgi paremat muusika kuulamise kogemust. QR65 on ka väga lihtne kasutada - lihtsalt kasuta praktilisi külg-nuppe. Kuid see pole veel kõik. Kõlarite korpuse kunstnahk annab neile ainulaadse, elegantse iseloomu - need täiustavad fantastiliselt iga sisustust.

Komplektis

Kõlar, toitekaabel, kõlarite ühenduskaabel, USB-A kuni USB-A helikaabel, 3.5mm kuni RCA helikaabel, puhastuslapp, kõlarialused, kasutusjuhend

TootjaEdifier
mudelQR65
VärvValge
Heli sisendRCA / USB-A / Bluetooth
Bluetoothi versioon5.3
KoodekLDAC
Väljundvõimsus (RMS)70W
SertifikaadidHi-Res Audio / Hi-Res Audio Wireless
Laadimisväljundportide arv3 (2x USB-C ja USB-A)
USB-C1 port5.23V / 1.55A, 7.8W
USB-C2 port20.28V / 1.33a, 26.2W PD
USB-A port5.23V / 1.9A, 9.8W
Maksimaalne laadimisväljundvõimsus65 W
RakendusEdifier ConneX
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.