Edifier D12 2.0 Bluetooth holz retail

Edifier
Tootekood: D12BROWN
  • Ühenduvus: Yes
  • Värvus: Brown
Hind
94.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier D12 Stereo Kõlar

Suurepärane helikvaliteet, lihtne kasutamine ja klassikaline, elegantne disain? See on võimalik! Edifier D12 kõlar on loodud pakkuma teile unustamatut muusikakogemust. Kahe esituse režiimiga ja nuppudega ülemisel paneelil saate seda kohandada vastavalt oma vajadustele, ning kaasasolev kaugjuhtimispult muudab selle mugavaks kaugjuhtimiseks. Toode on ühilduv erinevate heliallikatega, mille saate ühendada juhtme või traadita Bluetooth 5.0 kaudu.

Imeline heli

Vaatamata oma kompaktsele suurusele, pakub D12 kõlar fantastilist helikvaliteeti. 0,75-tollise siidikõrva ja 4-tollise keskmise ja bassi draiveriga tagatakse täiuslik harmoonia ja kristallselge heli. Lisaks pakub eesmine refleksport laiemat helivälja ja sügavat bassi. Kuid üllatused ei lõppe siin! Kõlar on varustatud liini väljundi funktsiooniga, mis võimaldab teil nautida loomulikku, moonutustevaba heli.

Erinevad ühendamisvõimalused

Edifieriga on teil vabadus valida, mida soovite. D12 võimaldab teil ühendada valitud heliallikad mitmel viisil. Sisseehitatud AUX ja Line in pordid tagavad ühilduvuse laia valiku seadmetega. Samuti saate vabalt juhtmetest lahti lasta ja ühendada kõlariga juhtmevabalt, andes teile vabaduse, millest olete unistanud, ja muutes teie korraldamise lihtsaks. Usaldusväärne Bluetooth 5.0 ühendus tagab kiire ja stabiilse edastuse - viivitused ja muud signaaliprobleemid on minevik!

2 esituse režiimi valimiseks

See ainulaadne kõlar on ideaalne erinevate rakenduste jaoks. Olenemata sellest, kas kuulate muusikat või vaatate filmi, annab Edifier teile kõrgeima kvaliteediga heli ja ainulaadse kaasahaarava kogemuse igas olukorras. Kohandage oma kõlari jõudlust, valides 2 saadaval olevast esituse režiimist. Teatri režiim võimaldab teil veelgi sügavamale sukelduda vaatamise ajal ja kogeda unustamatuid emotsioone. Muusika režiim toob esile teie lemmiklaulude parima.

Nautige mugavat kontrolli oma heli üle

Edifier paneb täieliku helikontrolli teie kätesse. Kõlari ülemise paneeli nupud võimaldavad teil täpsustada mitte ainult helitugevust, vaid ka kõrgeid ja madalaid helisid. Kasutage seda võimalust, et rõhutada oma lemmikmuusika parimaid külgi. Kuid see ei ole kõik! Sellel on ka mugav kaugjuhtimispult, et saaksite mugavalt reguleerida helitugevust, vahetada lugusid, muuta režiime ja valida heliallikad. Te ei pea enam iga kord toolist püsti tõusma!

Parandatud disain

Avastage, et kaasaegse tehnoloogia ja klassikalise disaini õnnestunud kombinatsioon on võimalik! Edifier D12 kõlari puidust korpus näeb tõeliselt suurepärane välja ja annab sellele ajatu, elegantse iseloomu. See on fantastiline lisa peaaegu igasse keskkonda. Kuid see ei ole ainus eelis! Puidust korpuse kasutamine aitas minimeerida akustilist resonantsi, nii et saate kuulata muusikat nii valjult kui soovite, ilma ebameeldivate helide kartmata.

Kits sisaldab:

KõlarKaugjuhtimispult3.5mm kuni 2RCA audiojuhe (1.7m)2RCA kuni 2RCA audiojuhe (1.7m)Kasutusjuhend
TootjaEdifier
mudel D12
VärvPruun
Bluetoothi versioon5.0
HelikoodikudSBC
Võimsuse väljund (RMS)R/L (tweeter): 15W+15W; R/L (mid-bass draiver): 20W+20W;
Frekventsagedus54Hz-20kHz
HelisisendidAUX, Line in, Bluetooth
HeliväljundLine out
Sisendi tundlikkusAUX 500±50mV; Line in: 700±50mV; Bluetooth: 450±50mFFs;
Signaal-müra suheR/L: ≥85dB(A)
Müra tase≤25dB(A)

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusYes
BluetoothOlemas

Lisainfo

VärvusBrown
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.