Edifier Studio R1280T 2.0 holz WiiM-Mini retail

Edifier
Tootekood: R1280T+WIIM-MN
Hind
251.10 €
Kuumakse
7.32 € / kuumakse alates

Edifier R1280T 2.0 kõlarid koos nutika Wi-Fi audio streameriga WiiM Mini (pruun)

R1280T kõlarid on peen kombinatsioon retro võlust ja modernsest helikvaliteedist. 4-tollise wooferi ja kalibreeritud bassirefleksportiga pakuvad need tugevaid, rikkalikke bassitoone, mis täidavad ruumi tohutu sügavuse tundega. R1280T truud helitootmist ja jõudlust on iga audiofiili unistus. Kasutajad ühendavad selle innukalt plaadimängijatega, et saavutada parim helikogemus. Nautige oma klassikalisi vinüülplaate, kasutades samal ajal kaasaegse audio tehnoloogia edusamme. Pakendis on ka kompaktne nutikas Wi-Fi audio streamer WiiM Mini, mis toetab erinevaid voogedastusplatvorme, sealhulgas Spotify ja Amazon Music.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/7

Täpsed juhtimisvõimalused

Isikupärastage Edifier R1280T töö. Kõlar on varustatud nuppudega, millega saate reguleerida bassi, kõrgeid helisid ja helitugevust. Sõltuvalt teie eelistustest saate mikroskoopiliselt reguleerida kõrgeid ja madalaid helisid vahemikus -6 kuni +6 dB. See võimaldab kõigil nautida täiuslikku heli. Mis veelgi parem, komplektis on kaugjuhtimispult - te ei pea diivanilt tõusma, et helitugevust reguleerida või heli vaigistada.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/2

Kahe RCA sisendi ühendus

R1280T saab ühendada mitmete audio seadmetega kahe RCA sisendi kaudu. Tagapaneelilt vaadates saate hõlpsasti tuvastada, milline on passiivne ja milline aktiivne kõlar. Aktiivsel kõlaril on kaks sisendit, mis asuvad tagapaneelil. Need sisendid on ideaalsed RCA-RCA või RCA-AUX ühenduste jaoks. Ühendage need oma arvuti, sülearvuti, tahvelarvuti, telefoni või plaadimängijaga. Kõlarid on omavahel ühendatud tavalise kõlarikaabliga.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/8

Ühilduvus erinevate platvormidega

Lisaks kõlaritele leiate pakendist ka smart Wi-Fi audio streamer WiiM Mini audio streamer. See võimaldab teil voogedastada heli platvormidelt nagu Spotify või Tidal. Lisaks toetab see Amazon Music, TuneIn, Deezer, Qobuz, iHeartRadio, Pandora, SoundMachine, vTuner, Calm Radio, Radio Paradise ja SoundCloud. Mis veelgi parem, mängija on ühilduv Apple Air Play 2-ga, nii et saate voogedastada muusikat Apple'i seadmetest. Lisaks võimaldab Amazon Alexa ja Siri tugi juhtida muusikamängijat häälkäskluste abil.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/6

Looge mitme ruumi audio

Teine nutika Wi-Fi audio streamer WiiM Mini eelis on võimalus luua mitme ruumi audio süsteem. See võimaldab teil mängida muusikat samaaegselt mitmest Apple'i seadmest, mis asuvad mitmes erinevas ruumis. Kõik, mida peate tegema, on ühendada need seadmed Amazon Alexa, AirPlay 2 või WiiM Home'iga.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/1

Kvaliteetne heli ja mugav ühendus

Nutikas Wi-Fi audio streamer WiiM Mini toetab kvaliteetset heli 24bit/192kHz, võimaldades teil nautida Hi-Res heli. Mis veelgi parem, see toetab Bluetooth 5.2 ja 2.4GHz ning 5GHz sagedusi, tagades stabiilse ja kiire signaali edastamise. Samuti toetab see AUX ja optilist kaabelühendust.

Edifier/R1280T-and-WiiM-Mini-Brown/4

Komplektis

kõlaridsmart Wi-Fi audio streamer WiiM Mini kaugjuhtimispult 3.5mm kuni RCA kaabel RCA kuni RCA kaablid kõlarite ühenduskaabel kasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelR1280T + nutikas Wi-Fi audio streamer WiiM Mini
VäljundvõimsusRMS 21 W x2
Signaal-müra suhe≥85 dBA
Frekventsagedus75 Hz - 18 KHz (+/- 9 dB)
Sisendi tundlikkusLPC: 750 mV ± 50 mV; Aux: 550 mV ± 50 mV;
Sisendi tüüpRCA - 3.5 mm AUX, RCA
Bassi juht4", 6Ω, bassirefleksportiga
Kõrge juht13 mm, siidikuppel, 4Ω
Wiim Mini nutika Wi-Fi audio streameri ühendus2.4 GHz, 5 GHz, Bluetooth 5.2, optiline, AUX
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 6-11 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.