Foneng BL12 Portable Bluetooth 5.0 Speaker (Black)

Foneng
Tootekood: BL12BLACK
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.80 €

Foneng BL12 mobiilne multimeedia Bluetooth kõlar (must)

Kas otsite kodu jaoks kõlarit, mis mitte ainult ei muljeta teid oma heliga, vaid ka oma välimusega? Foneng BL12 on teie jaoks ideaalne! Selle eriliseks teeb ainulaadne disain ja üllatav heliefekt. Mis veelgi parem, tänu suurele akule suudab see mängida teie lemmiklaule kuni 10 tundi!

Foneng/BL12-Black/1

Suurepärane helikvaliteet

Foneng BL12 kõlar on varustatud kahekordse bassikõlariga, et pakkuda teile šokeerivat heliefekti. Mis veelgi parem, saate kuulata oma lemmiklaule just nii, nagu teile meeldib, kuna kõlar pakub ühendust läbi Aux, SD-kaardi või traadita Bluetooth 5.0 kaudu. Ärge muretsege ka häirete või katkestuste pärast, kuna see ühendus on stabiilne ja kiire.

Foneng/BL12-Black/8

Pikaajaline aku

BL12 on varustatud suure 2400 mAh akuga, mis võimaldab kõlaril kesta üle 10 tunni! Mis veelgi parem, te ei pea muretsema ühenduse katkestamise pärast, kuna traadita ühendus töötab kuni 10 meetri ulatuses. Nii et miski ei piira teid enam.

Foneng/BL12-Black/5

Ainulaadne disain

BL12 ühendab suurepärase helikvaliteedi ainulaadse disainiga. See sobib peaaegu igasse interjööri. Mis veelgi parem, selle uus disain muudab kasutamise palju lihtsamaks, kuna saate mugava pöördnupuga helitugevust hõlpsasti reguleerida. Nautige oma lemmiklaule ja uut dekoratsiooni oma toas!

Foneng/BL12-Black/3
TootjaFoneng
mudelBL12
Bluetooth5.0
Edastuse ulatus≤ 10 m
Aku maht2400 mAh
Esitusaegüle 10 tunni
Mõõtmed410 × 65 × 65 mm
VärvMust

Lisainfo

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.