Edifier 7.1 Surround Gaming Speaker | G1500 BAR | 2.5 W + 2.5 W | Bluetooth | Black | Wireless connection

Edifier
Tootekood: G1500BARBLACK
  • Ühenduvus: Yes
  • Värvus: Must
Hind
45.40 €

Mängimise heliriba Edifier HECATE G1500 Bar (must)

Kogege uut helidimensiooni ja sukelduge mängu Edifier HECATE G1500 Bar heliriba abil! Varustatud kahe täisvahemiku kõlariga ja kahe passiivse radiaatoriga, pakub see fantastilist helikvaliteeti. Hecate Gaming Center 7.1 heliefekt viib teid mängude virtuaalsesse maailma, ümbritsedes teid heliga igast küljest. See pakub kolme esitlusrežiimi, mis on kohandatud erinevatele vajadustele, ja selle RGB värviline taustvalgustus loob teie ruumis hämmastava atmosfääri.

Kogege täiuslikku helisügavust

Kas olete valmis kaasahaaravaks heliks? Lülitage sisse G1500 Bar heliriba ja avastage täiesti uus helidimensioon! Heliriba on varustatud kahe täisvahemiku kõlariga ja kahe passiivse radiaatoriga, mis võimaldab teil kogeda igas mängitud helis täielikku sügavust ja detaile. Võimas bass paneb teid tundma, nagu oleksite kontserdil! Lai sagedusvahemik 120Hz-20kHz ja tippvõimsus 10W võimaldavad teil nautida kvaliteetset, kaasahaaravat heli, olgu see siis muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängimine.

Sukelduge virtuaalsesse mängumaailma

Nüüd saate hõlpsasti kuulda lähenevate vaenlaste samme ja ennustada nende liikumisi! Hecate Gaming Center 7.1 heliefekt koos ruumilise heliga viib teid otse tegevusse, ümbritsedes teid heliga igast küljest. See paneb teid tundma, nagu oleksite oma lemmikmängu peategelane, olgu te siis lahinguväljal või kosmilistes avarustes!

3 esitlusrežiimi

Heliriba on loodud erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. See pakub kolme esitlusrežiimi, mis muudab selle jõudluse kohandamise teie nõudmistele lihtsaks. Muusika režiim on ideaalne muusika kuulamiseks - see toob esile teie lemmiklugude olulised osad. Filmi režiim pakub veelgi paremaid kogemusi filmide vaatamisel, samas kui mängurežiim võimaldab teil täielikult sukelduda oma mängu.

Püsi teistega ühenduses

Suhelge vabalt teiste mängijatega ja planeerige taktika järgmiseks mänguks! Pakendis on eemaldatav omnidirektsionaalne mikrofon, mis võimaldab selgeid vestlusi. Tänu nutikale müra vähendamise süsteemile võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid hõlpsasti. Paindliku konstruktsiooni tõttu saate selle positsiooni kohandada ning spetsiaalse nupu abil saate mikrofon kiiresti vaigistada, kui te seda ei vaja.

RGB taustvalgustus

Tõstke esile oma mängukeskkonna iseloom! Heliriba pakub värvilist RGB taustvalgustust, muutes teie mängimise veelgi kaasahaaravamaks. Valige 13 dünaamilise efekti hulgast, et elavdada oma mänguala huvitavate visualiseerimistega. Saadaval režiimid hõlmavad Rütmi, mis paneb valguse tantsima teie lemmikmeloodiate rütmi järgi, või Hingamist, mis pulbitseb õrnalt nagu hingamine. 168 miljoni värviga saate hõlpsasti kohandada taustvalgustuse värvi oma meeleolule. Samuti on saadaval spetsiaalne Hecate tarkvara, mis võimaldab edasijõudnud taustvalgustuse muutmist ning võimaldab ühenduda teiste Hecate seeria seadmetega.

Erinevad ühendusmeetodid

G1500 Bar mudel võimaldab teil muusikat mängida 3 viisil. Saate valida seadmeid selle ühendamiseks USB-A kaabli abil, võimaldades teil vabalt muusikat mängida, sealhulgas arvutist, tahvelarvutist või sülearvutist. Samuti saate kasutada 3,5 mm porti, et ühendada oma kõrvaklapid heliribaga. Eelistate traadita lahendusi? Pole probleemi! Kasutage Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduvuse.

Täiuslik lisa teie interjööri

Seadme minimalistlik geomeetriline disain võimaldab selle hõlpsat sobitamist peaaegu igasse interjööri. Heliriba on fantastiline lisa teie koju. Lisaks paistab see silma oma kompaktse konstruktsiooniga (378 x 65 x 64 mm), seega ei võta see teie laual või riiulil palju ruumi. Selle kasutamine ei ole teile väljakutse - sisseehitatud nupud võimaldavad teil reguleerida helitugevust, muuta režiimi või vahetada lugusid.

Pakendis sisaldub:

Heliriba Eemaldatav mikrofon Kleebised Kahepoolne teip Kasutusjuhend

TootjaEdifier
mudelG1500 Bar
VärvMust
Mõõtmed378 x 65 x 64 mm
MuunduridTäisvahemiku muundurid: 45 × 66 mm x2 / Passiivne muundur: 41 × 78 mm x2
RMS väljundvõimsus2.5 W + 2.5 W (R/L)
Tippvõimsus2.5 W + 2.5 W (R/L)
Helitaseme≦20dB (A)
Kõlari impedants
Sagedusvahemik120Hz-20kHz
HelisisendidUSB-A, Bluetooth, 3.5 mm AUX
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth protokollidAVRCP, A2DP, HSP, HFP
HelikoodikudSBC
Sisend5V/1A

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusYes
BluetoothOlemas
Väljundvõimsus2.5 W + 2.5

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.