Edifier 7.1 Surround Gaming Speaker | G1500 BAR | 2.5 W + 2.5 W | Bluetooth | Pink | Wireless connection

Edifier
Tootekood: G1500BARPINK
  • Ühenduvus: Yes
  • Värvus: Roosa
Hind
45.40 €

Mängu heliriba Edifier HECATE G1500 Bar (roosa)

Avasta uus helidimensioon ja naudi mängimist Edifier HECATE G1500 Bar heliriba abil! Varustatud kahe täisvahemiku kõlari ja kahe passiivse radiaatoriga, pakub see fantastilist helikvaliteeti. Hecate Gaming Center 7.1 heliefekt viib sind mängude virtuaalsesse maailma, ümbritsedes sind helidega igast suunast. See pakub kolme esitlusrežiimi, mis on kohandatud erinevatele vajadustele, ja selle värviline RGB taustvalgustus loob sinu tuppa hämmastava atmosfääri.

Koge täishelide sügavust

Kas oled valmis kaasahaaravaks heliks? Lülita sisse G1500 Bar heliriba ja avasta täiesti uus helidimensioon! Heliriba on varustatud kahe täisvahemiku kõlari ja kahe passiivse radiaatoriga, mis võimaldab sul kogeda igas mängitud helis täis sügavust ja detaile. Võimas bass paneb sind tundma, nagu oleksid kontserdil! Lai sagedusvahemik 120Hz-20kHz ja tippvõimsus 10 W võimaldavad sul nautida kvaliteetset, kaasahaaravat heli, olgu see siis muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängimine.

Uputage end virtuaalsesse mängumaailma

Nüüd kuuled kergesti lähenevate vaenlaste samme ja saad nende liikumisi ette näha! Hecate Gaming Center 7.1 heliefekt koos ruumilise heliga viib sind otse tegevusse, ümbritsedes sind helidega igast suunast. See paneb sind tundma nagu sinu lemmikmängu peategelane, olgu sa siis lahinguväljal või kosmilistes avarustes!

3 esitlusrežiimi

Heliriba on loodud erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. See pakub kolme esitlusrežiimi, mis võimaldavad sul hõlpsasti kohandada selle jõudlust oma nõudmistele. Muusika režiim sobib suurepäraselt muusika kuulamiseks – see toob esile sinu lemmiklugude kõige olulisemad aspektid. Filmi režiim pakub veelgi paremaid elamusi filmide vaatamisel, ja mängurežiim viib sind täielikult mängu sisse.

Püsi ühenduses teistega

Suhtle vabalt teiste mängijatega ja planeeri taktika järgmiseks mänguks! Komplekti kuulub eemaldatav omnidirektsiooniline mikrofon, mis võimaldab selgeid vestlusi. Intelligentse müra vähendamise süsteemiga võid olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad kergesti, mida sul öelda on. Selle paindlik konstruktsioon võimaldab sul reguleerida selle positsiooni, ja spetsiaalse nupu abil saad kiiresti mikrofoni vaigistada, kui seda ei vajata.

RGB taustvalgustus

Toeta oma mängu seadistuse iseloomu! Heliriba pakub värvilist RGB taustvalgustust, mis muudab sinu mängimise veelgi kaasahaaravamaks. Vali 13 dünaamilise efekti hulgast, et elavdada oma mänguala huvitavate visualiseerimistega. Saadaval on valikud, sealhulgas Rütmi režiim, mis paneb valguse tantsima sinu lemmikmeloodiate rütmi järgi, või Hingamise režiim, mis paneb valguse õrnalt pulsima nagu hingamine. 168 miljoni värvi valikuga saad hõlpsasti sobitada taustvalgustuse värvi oma meeleoluga. Samuti on saadaval spetsiaalne Hecate tarkvara, mis võimaldab edasijõudnud taustvalgustuse kohandamist ning võimaldab ühendada teiste Hecate seeria seadmetega.

Erinevad ühendusmeetodid

G1500 Bar mudel võimaldab sul muusikat mängida kolmel viisil. Sa saad ühendada valitud seadmed USB-A kaabli abil. See võimaldab sul vabalt muusikat mängida, sealhulgas arvutist, tahvelarvutist või sülearvutist. Samuti saad kasutada 3,5 mm porti, et ühendada oma kõrvaklappe heliribaga. Eelistad traadita lahendusi? Pole probleemi! Kasuta Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse.

Suurepärane lisa sinu interjööri

Seadme minimalistlik, geomeetriline disain sobib peaaegu igasse interjööri. Heliriba on fantastiline lisa sinu korterisse. Veelgi enam, selle kompaktne disain (378 x 65 x 64 mm) ei võta sinu lauast või riiulist palju ruumi. Selle töö ei ole sulle väljakutse – sisseehitatud nupud võimaldavad sul hõlpsasti reguleerida helitugevust, muuta režiimi või vahetada lugusid.

Komplekti kuulub:

heliriba eemaldatav mikrofon kleebised kahepoolsed teibid kasutusjuhend

TootjaEdifier
mudelG1500 Bar
VärvRoosa
Mõõtmed378 x 65 x 64 mm
Muunduridtäisvahemiku muundurid: 45 × 66 mm x2 / passiivne radiaator: 41 × 78 mm x2
RMS väljundvõimsus2.5 W + 2.5 W (R/L)
Tippvõimsus2.5 W + 2.5 W (R/L)
Heli tase≦20dB (A)
Kõlari impedants
Sagedusvahemik120Hz-20kHz
HelisisendidUSB-A, Bluetooth, 3.5 mm AUX
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth protokollidAVRCP, A2DP, HSP, HFP
HelikoodikudSBC
Sisend5V/1A

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusYes
BluetoothOlemas
Väljundvõimsus2.5 W + 2.5

Lisainfo

VärvusRoosa
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.